Op zoek naar een persoonlijk huidadvies en behandelingen voor gezicht en/of lichaam op maat? Dan komen we graag met u in contact en nodigen wij u van harte uit om een afspraak te maken.

Bij Instituut Périne bieden we u de mogelijkheid om online 24/7 uw afspraak te reserveren. Wanneer u onderstaand formulier volledig invult en verstuurt, ontvangt u een bevestiging. Daarna zal één van onze specialistes telefonisch of per mail contact met u opnemen om de afspraak definitief te maken. We kunnen echter niet garanderen dat het door u gekozen dag/datum/tijdstip nog beschikbaar is in onze agenda.

Heeft u de voorkeur om één van onze specialistes persoonlijk spreken voor informatie of het maken van een afspraak? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u door hier te klikken.

NOTE: Reeds gemaakte afspraken kunnen via onderstaand formulier niet verplaatst of geannuleerd worden. Wanneer u een afspraak wilt wijzigen vragen we u telefonisch contact op te nemen met de salon (0297 273 121)

Contact

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.