Uiteraard brengen we je graag op de hoogte hoe we alle Covid-19 maatregelen binnen onze schoonheidssalon toepassen Klik hier voor meer info

pascaud-modellen

Zoekt u naar een gezichtsmassage gericht op het herstelvermogen van de huid? Dan is een bindweefselmassage zeker wat voor u. Bindweefselmassage is een intensieve massage die de doorbloeding van de huid activeert. Met als resultaat een stevigere huid, een betere opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen.

Individuele bindweefselmassage

Elke huid is uniek en vraagt om een individuele benadering. Een bindweefselmassage is zeer effectief en is toepasbaar op vrijwel alle huidtypen. Doordat bindweefselmassage de stofwisseling van de huid versnelt zal bovendien de productie van collageen en elastine worden gestimuleerd. Het resultaat is een verjongend effect en een betere huidconditie.

Bindweefselmassage: Perfect bij Anti-Aging

Een bindweefselmassage bij Beautysalon Périne kunt perfect u aan uw behandeling of anti-ageing concept toevoegen. De massage is zeer persoonlijk en ook de duur en uitwerking van de bindweefselmassage verschilt er persoon.

Prijs: Bindweefsel / passage massage vanaf € 91,50

Note; ook voor het lichaam is de bindweefselmassage erg geschikt. Voor meer info kunt u contact opnemen met onze medisch geschoolde Bodyspecialiste Angeline.

Wilt u ook de voordelen voor uw huidconditie ervaren met een bindweefselmassage? Neem contact op met Périne in Mijdrecht. Bel tel.: 0297-273121 of laat u terugbellen middels het contactformulier.