Zoek je naar een gezichtsmassage gericht op het herstelvermogen van de huid? Dan is een bindweefselmassage van het gezicht zeker wat voor jou. Een Bindweefselmassage is een intensieve massage die de doorbloeding van de huid activeert. Met als resultaat een stevigere huid, een betere opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen.

Individuele bindweefselmassage gezicht

Elke huid is uniek en vraagt om een individuele benadering. Een bindweefselmassage is zeer effectief en is toepasbaar op vrijwel alle huidtypen. Doordat bindweefselmassage de stofwisseling van de huid versnelt zal bovendien de productie van collageen en elastine worden gestimuleerd. Het resultaat is een verjongend effect en een betere huidconditie.

Bindweefselmassage: Perfect bij Anti-Aging

Bindweefselmassage gezicht
Bindweefselmassage voor het gezicht. Instituut Périne, schoonheidssalon Mijdrecht

Een bindweefselmassage bij Beautysalon Périne kun je perfect aan jouw behandeling of anti-ageing concept toevoegen. De massage is zeer persoonlijk en ook de duur en uitwerking van de bindweefselmassage verschilt per persoon.

Prijs: Bindweefsel / passage massage behandeling vanaf € 99,50

Note: ook voor het lichaam is de bindweefselmassage erg geschikt.

Wil jij ook de voordelen voor jouw huidconditie ervaren met een bindweefselmassage? Neem contact op met Périne in Mijdrecht. Bel tel.: 0297-273121 of laat je terugbellen middels het contactformulier.