Stoor jij je aan bepaalde rimpels in jouw gezicht, maar vind je de stap naar een cosmetisch chirurg net iets te groot? Er bestaat een natuurlijke manier om rimpels zichtbaar te verminderen. Schoonheidssalon Périne biedt jou een unieke en gepatenteerde methode voor rimpelcorrectie: BioSkinJetting.

WAT IS BIOSKINJETTING

BioSkinJetting is een natuurlijke en biologische behandelmethode om rimpels tegen te gaan: er komt geen chirurgische ingreep aan te pas. Het gebied rond de rimpel wordt glad gestreken met BioSkinSmoothing. Dit houdt in dat er op hoge frequentie signalen worden uitgezonden. Vervolgens wordt de rimpel met een fijn naaldje losgemaakt van de onderste huidlaag, ook wel BioSkinJetting genoemd. Door de behandeling maakt de huid zelf nieuw collageen aan. Zo ontstaat er van binnenuit een nieuwe, natuurlijke opvulling. Het is een veilige en effectieve manier om rimpels tegen te gaan.

BEHANDEL JOUW RIMPELS OP EEN VEILIGE MANIER ZONDER OPERATIE MET BIOSKINJETTING

  • Fijne rimpels verdwijnen en diepere rimpels worden minder zichtbaar
  • Geen chirurgische ingreep: 100% natuurlijk
  • Er worden geen stoffen geïnjecteerd: geen risico op allergische reacties
  • Pijnloze behandeling: weinig belasting van de huid
  • Snel en natuurlijk resultaat

PRIJS VAN DE BIOSKINJETTING BEHANDELING

Prijs vanaf € 79,50 (Enkele rimpel. Er zijn meerdere behandelingen nodig).

Neem contact met ons op voor een exacte prijsopgave.

EEN NATUURLIJK RESULTAAT

Het effect van BioSkinJetting is snel zichtbaar en houdt lang aan. Na ongeveer twee tot drie behandelingen zie je al verschil. Oppervlakkige lijntjes verdwijnen na één behandeling. Diepere rimpels, waarvoor een kuur wordt geadviseerd, worden zichtbaar verzacht. De behandeltijd is slechts 15 tot 45 minuten, afhankelijk van het aantal rimpels.

TOEPASSINGEN VAN BIOSKINJETTING

De behandeling is geschikt voor meerdere soorten rimpels, waaronder:

  • Rimpels die op de bovenlip zitten
  • Rimpels op de kin en wangen
  • Rimpels rond de ogen en voorhoofd
  • Rimpels op de neus-lippenlijn

OOK EFFECTIEF OP DE LANGE TERMIJN

De rimpels op het gezicht worden stapsgewijs minder diep. Omdat jouw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk.