Alleen met de juiste apparatuur en een kundige blik, kan de juiste huidanalyse worden gemaakt. De schoonheidsspecialistes van Instituut Périne, beschikken over het meest ingenieuze huidanalyse apparaat dat op de markt is.

Heeft u interesse in een nauwkeurige en geavanceerde huiddiagnose? Maak dan kennis met MAC, het Multi Analysis Center. Wat tot dusver alleen met het blote oog bekeken werd, wordt bij salon Périne ondersteund door apparatuur. U krijgt een uitgebreid en objectief beeld van uw huid en de vooruitgang ervan.

Het Multi Analysis Center ziet dingen die we met het blote oog niet kunnen zien. Een goede huiddiagnose is immers de basis voor een goed en compleet huidadvies.

HET MULTI ANALYSIS CENTER: TWEE SYSTEMEN

Het Multi Analysis Center bestaat uit twee units: MacVision en MacSensor. Beide systemen kunnen gegevens en foto’s opslaan, waardoor het mogelijk is om de voortgang van de huidconditie en het effect van de behandelingen en/of producten nauwlettend te volgen.

MACVISION

De MacVision maakt met UV-licht en wit licht een foto van uw gezicht. Het systeem berekent onder meer het aantal rimpels in een zone, de grofheid van de poriën, de aanwezigheid van bruine en rode vlekjes, de gelijkmatigheid van uw huid en de hoeveelheid zonschade. Dit laatste is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering.

MACSENSOR

De MacSensor test met behulp van sensoren het vocht- en talggehalte, de elasticiteit en hoeveelheid pigment. Het apparaat heeft ook een microscoopcamera die het huidbeeld vijftig maal vergroot. Uit een tape-afdruk van uw huid onder de microscoop leest de MacSensor de mate van verhoorning en de grote van de talgkliertjes af.

MULTI ANALYSIS CENTER: EXTREEM NAUWKEURIG

Met de sensoren van de MacSensor zijn in het internationale ruimtestation ISS huidmetingen gedaan bij astronauten. Zo nauwkeurig is het apparaat dus! Uw persoonlijke Multi Analysis Center huidgegevens en foto’s worden samen met uw persoonlijk advies bij Périne opgeslagen en voor u uitgeprint.

De Multi Analysis Center huidanalyse geeft u dus een uitgebreid en objectief beeld. Uw huidbeeld en voortgang kunnen keer op keer met het Multi Analysis Center worden gevolgd en vastgelegd. Bezoekt u regelmatig de salon, dan ontvangt u tijdens uw jaarevaluatiegesprek gratis de Multi Analysis Center huidanalyse.

Prijs: MAC Huidanalyse vanaf  €50,00.

Wilt u ook nauwkeurige huiddiagnose met behulp van het Multi Analysis Center? Maak direct een afspraak met Périne in Mijdrecht, telefoonnummer: 0297-273121. Of vul het contactformulier in.