Uiteraard brengen we je graag op de hoogte hoe we alle Covid-19 maatregelen binnen onze schoonheidssalon toepassen Klik hier voor meer info

shutterstock_736049881

Optimale verzorging en behaaglijkheid. Verstevigen, ontspannen en de verzorging van het hele lichaam. Dat is waar het om draait bij de lichaamsbehandelingen in Beautysalon Périne. Lichaamsbehandelingen die een intensieve, werkzame, en toch ontspannende uitwerking hebben. Net wat u nodig heeft.

Salon Périne gebruikt bij lichaamsbehandelingen het verzorgingsprogramma voor het lichaam van Decléor: exclusieve verzorgingsmethodes die gecombineerd worden met werkzame producten op basis van etherische oliën en plantenextracten.

De vier thema’s van Decléor waar u uit kunt kiezen bij lichaamsbehandelingen:

Relax: Relaxen, Ontspannen, Behaaglijk voelen
Detox: Grondig reinigen, Draineren, Verfijnen
Flow: Activeren, Stimuleren, Irrigeren
Tonic: Verkwikken, Verstevigen, Herstellen

LICHAAMSBEHANDELINGEN MET DECLÉOR

Het Franse Decléor combineert een overweldigende kennis van het plantenrijk met moderne onderzoekstechnieken, en dat leidt tot een huidverzorgingslijn op basis van etherische oliën.

De producten van Decléor zijn honderd procent natuurlijk: vrij van chemische toevoegingen en conserveringsmiddelen.

De fijnste etherische oliën zijn klaar voor gebruik en compleet veilig. Etherische oliën zitten boordevol werkstoffen en bestaan uit honderden moleculen. In hun zuivere vorm zijn ze al bijzonder doeltreffend. Als ze op de juiste – wetenschappelijke – manier gedoseerd en gemengd worden, versterken ze elkaar. Sommige etherische oliën veranderen dan in een waar schoonheidsconcentraat, oftewel Aromessence.

Bij lichaamsbehandelingen wordt de huid eerst mild maar goed gereinigd. Elk Aromessence dringt vervolgens diep in de huid en stimuleert de werking van het fytocosmetische verzorgingsproduct – een crème of gel met plantenextracten – dat daarna wordt gebruikt. Decléor noemt dit het Aroma-Duo-concept.

DE LICHAAMSBEHANDELINGEN

De lichaamsbehandeling duurt tussen de 60 en 75 minuten. Welke producten gebruikt worden, hangt af van het gekozen thema. De lichaamsbehandelingen starten met een volledige en intensieve lichaamspeeling, daarna een rugmassage met een warme balsem, een lichaamspakking en een hoofdhuidmassage.

Prijs: lichaamsbehandelingen vanaf € 87,50

Wilt u ook een van de lichaamsbehandelingen ervaren? U kunt een afspraak maken door te bellen met Périne in Mijdrecht op telefoonnummer: 0297-273121. Of laat hier uw gegevens achter zodat u wordt teruggebeld.