shutterstock_1007655346

De lymfedrainage is een rustige, stimulerende en ontspannende manuele massage die werkt op de lymfebanen. Het doel van een lymfedrainage massage is om een verbetering in de lymfeafvoer te krijgen.

De lymfebanen voeren samen met de aderen afvalstoffen uit het lichaam af. Manuele lymfedrainage verbetert de immunologische werking en samentrekking van de bloed- en lymfevaten.

Lymfedrainage massage

Lymfedrainage massage is zeer individueel en ook de duur en uitwerking is per persoon verschillend. Lymfedrainage is met name geschikt bij oedeem, ook na een ooglidcorrectie of andere cosmetische ingreep van het gelaat, bij acné, huidveroudering, littekens en allergie.

Lymfedrainage bij cosmetische ingrepen

Met lymfedrainage kan Beautysalon Périne de voor- en nabehandelingen van de cosmetische ingreep voor uw gelaat w.o. de oogleden verzorgen. Deze behandeling bevordert in sterke mate het genezingsproces van uw huid.

Prijs: Lymfedrainage behandeling gezicht € 67,50
Elke drie jaar leggen de specialistes van Beautysalon Périne een test af voor het behoud van registratie bij brancheorganisatie ANBOS en enkele zorgverzekeringen.

Wilt u meer weten over lymfedrainage massage of een afspraak inplannen? Neem contact op met Périne in Mijdrecht. Bel tel.: 0297-273121 of laat u terugbellen middels het contactformulier.