Wij gaan door! Ondanks de algehele lockdown waardoor onze schoonheidssalon en Skin Concept Store t/m 1 maart 2021 gesloten zijn, staan we nog steeds dagelijks voor je klaar! Klik hier voor meer info

mesotherapie-instituut-perine-2

Mesotherapie is al in 1952 ontwikkeld door de Franse arts dr. Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn.
Dit betekent dat er door het toedienen van kleine injecties in de huid werkzame stoffen worden ingebracht. De stoffen worden relatief oppervlakkig ingespoten ( gemiddeld 1 tot 2 mm. diep). Hierbij wordt gebruik gemaakt van een mesopistool.
Beautysalon Périne werkt met het meest geavanceerde apparaat van dit moment.

GEAVANCEERD MESOAPPARAAT

De mesogun is een pistool met controleerbare penetratie snelheid en tussenpozen, instelbare dosering, regelbare diepte instelling van de naald en minimaal productverlies. Daarnaast is deze uitgerust met een huidstabilisator om huidverschuiving bij het injecteren te voorkomen. De bediening met een voetpedaal voorkomt onnodige bewegingen, doordat je niet met de hand hoeft te schieten. Door dit alles wordt het mogelijk om zeer snel, makkelijk en veilig Mesotherapie toe te dienen. Het kent dus een minimale pijnsensatie !

Resultaat door Mesotherapie
Bij het oppervlakkig injecteren wordt er een hoogwaardige vitamine- en mineralencomplex dat de werking van fibroblasten stimuleert gebruikt. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het aanwezige hyaluronzuur in de cocktail, herstelt de vochtbalans in de huid. De huid wordt intensief gehydrateerd waardoor een verfijning van de structuur optreedt. Fijne lijntjes en rimpels verminderen en de celvernieuwing wordt gestimuleerd.

Kortom
Mesotherapie moet gezien worden als een totale huidverbeteraar, waarbij vooral wordt gewerkt aan de oorzaak van huidveroudering. Het vult allerlei essentiële stoffen aan in de huid. Hierdoor zijn we in staat om het huidbeeld te verbeteren.

  • Huidverbetering (80% verbetering van de huid poriën).
  • Hele fijne rimpels vervagen.
  • Verbetering van de hydratatie en structuur van de huid (huidversteviging).
  • Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid.

Foto: Demonstratie Mesotherapie

De behandelplaatsen : gezicht, hals en décolleté.  Bij een kuur van gemiddeld 6 behandelingen, wordt het mooiste reslutaat verkregen.

Prijs: Mesotherapie vanaf € 229,50.

Wilt u meer informatie over Mesotherapie of direct een afspraak maken? Neem direct contact op met Périne in Mijdrecht en bel tel.: 0297-273121. Of laat u terugbellen middels het contactformulier.