Heb je last van fijne rimpels, een vale en futloze huid of grove poriën? Dan is Microdermabrasie echt iets voor jou.

Microdermabrasie bestaat al jaren, maar de apparaten en methodes zijn steeds verder verfijnd. Tegenwoordig zijn er ook apparaten voor de behandeling van de gevoelige huid. Beautysalon Périne werkt met het meest geavanceerde apparaat van dit moment.

Microkristallen

Microdermabrasie is een pijnloze, soms licht gevoelige techniek om de huid te verfrissen en te verjongen. Een fijne straal microkristallen (aluminiumoxide kristallen) wordt door middel van vacuüm en druk op de huid geblazen en vervolgens weer afgezogen. De kristallen ‘zandstralen’ de huid: er wordt steeds een klein laagje van de opperhuid afgeslepen.

Beautysalon Périne werkt met een apparaat met twee verschillende motoren. Voorafgaand aan de echte Microdermabrasie krijgt de huid een vacuümbehandeling die de doorbloeding stimuleert en de conditie van de huid verbetert. De huid wordt zo voorbereid op de Microdermabrasie.

Microdermabrasie resultaat

Met Microdermabrasie verdwijnen of vervagen fijne rimpels, lijntjes, pigmentvlekken en (acne) littekens. De verhoornde, grauwe en slecht doorbloede huid verbetert zichtbaar en een rokershuid knapt aanzienlijk op.

De kwaliteit van de kristallen, de opleiding en het apparaat bepaalt het eindresultaat, maar net zo belangrijk is de nazorg. Na de microdermabrasie behandeling neemt de ‘geslepen’ huid heel makkelijk werkstoffen op. Daarom zijn er diverse nabehandelingmethodes die de werkstoffen inbrengen. Welke wordt gekozen, is afhankelijk van jouw huid.

Wanneer kun je beter geen microdermabrasie behandeling ondergaan?

  • Bij huidziektes (bijv. psoriasis, dermatitis, vitiligo).
  • Medicatie dat de huid verdunt.
  • Auto-immuunziekten.
  • Koortslip en krentenbaard.
  • Couperose (rosacea).
  • Suikerziekte.
  • Huid met open wonden.
  • Huidkanker (ook na bestraling).
  • Zwangerschap/borstvoeding.

Nazorgmethodes Microdermabrasie

De eerste methode – vibromassage, elektrostimulatie en chromotherapie – is speciaal ontworpen om celvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Een andere methode combineert iontoforese, oftewel het insluizen van werkstoffen, met vibromassage. Hierdoor komen de werkstoffen diep in de huid. Methode drie is kleurlichttherapie. Hierbij wordt er gewerkt met drie verschillende kleuren en frequenties: rood, blauw en groen. Iedere kleur heeft zijn eigen specifieke uitwerking.

Met Microdermabrasie zie je al resultaat na slechts één behandeling. Voor een optimaal resultaat adviseert Périne meestal een kuur vanaf zes behandelingen.

Prijs: Microdermabrasie (inclusief voor- na behandeling) € 135,00.

Wil je meer informatie over de Mircrodermabrasie behandeling of direct een afspraak maken? Neem direct contact op met Périne in Mijdrecht en bel tel.: 0297-273121. Of laat je terugbellen middels het contactformulier.