Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is ideaal wanneer u voor altijd af wilt van uw ongewenste haren. In schoonheidssalon Périne wordt elektrisch ontharen toegepast door een gediplomeerde en ANBOS-gecertifieerde specialiste. Zij wordt elke drie jaar op haar vakbekwaamheid getoetst.

WERKING ELEKTRISCH ONTHAREN

Bij elektrisch ontharen wordt een dun, steriel wegwerpnaaldje langs de haarschacht in de huid geschoven. Een stroomstootje zorgt ervoor dat de haarfollikel, het zakje waarin de haar groeit, en de omgeving worden vernietigd. Hierdoor bereiken voedingstoffen in het bloed de haar niet meer, en vindt er geen haargroei meer plaats.

In de schoonheidssalon wordt elektrisch ontharen voornamelijk op het gezicht toegepast. De totale behandeltijd varieert per persoon en hangt af van de hoeveelheid haren, de tijdsduur van de afzonderlijke behandelingen en het aantal jaren van overbeharing.

NABEHANDELINGEN ELEKTRISCH ONTHAREN

Overtollige haargroei kan na elektrisch ontharen soms terugkomen, bijvoorbeeld bij een verstoring van het hormonale evenwicht. Houd u daar rekening mee. Uiteraard kunnen deze haren dan ook weer middels elektrisch ontharen verwijderd worden.

Als u voor elektrisch ontharen wordt doorverwezen door een arts en uw verzekeringspolis dat toelaat, kunt u uw behandeling (gedeeltelijk) vergoed krijgen.

Wilt u een afspraak maken voor elektrisch ontharen bij Instituut Périne? Neem contact op via telefoonnummer 0297-273121 of laat uw gegevens hier achter om teruggebeld te worden.


Laserontharing

Laserontharing op een veilige manier? Laserontharing behandelingen bij Instituut Périne in Mijdrecht wordt al meer dan 15 jaar alleen uitgevoerd door erkende en BIG-geregistreerde Huidtherapeut en schoonheidsspecialist.

BETROUWBARE EN VEILIGE LASERONTHARING

Wilt u pijnloos, snel en vrijwel definitief van uw ongewenste haargroei af? Het kan met de laserontharing techniek met behulp van de Lightsheer Diode Laser. Op de behandelde plekken vermindert ongewenste haargroei met ongeveer tachtig procent. Daarnaast is de laserontharing behandeling gegarandeerd veilig en geschikt voor alle huidtypen.

In de schoonheidssalon van Instituut Périne wordt laserontharing uitgevoerd door een ervaren en BIG-geregisteerde huidtherapeut van MediSkinCare, aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten). Belangrijk, want naast een betrouwbaar apparaat bepalen kennis en ervaring van de behandelaar het resultaat.

MediSkinCare, werkzaam bij instituut Périne, is aangesloten bij NVH

WERKING LASERONTHARING

Ongeveer 85% van onze haren bevindt zich in de anagene, oftewel actieve haargroeifase. De Lightsheer Diode Laser werkt in op de pigmentatie in de haren, en is daarmee actief in die anagene fase.

De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte en zendt deze in een fractie van een seconde uit op de huid. Het pigment dat rond de haarwortel in de huid aanwezig is, neemt de energie van het laserlicht op. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd.

LASERONTHARING VOOR VROUWEN EN MANNEN

De laserontharing in schoonheidssalon Périne is zowel geschikt voor beharing op een fijne en gevoelige huid, zoals oksels en bikinilijn, als voor meer robuuste haren, zoals een baard. De laserontharing behandeling is dus geschikt voor dames en heren. De haren die nog overblijven zijn dunner en lichter van kleur.

Alle laserontharing behandelingen zijn persoonsgebonden. Voor een optimaal resultaat zijn vijf tot acht laserontharing behandelingen nodig, met tussenpozen van vier tot acht weken. Omdat de salon bij de verzekeringen erkend is, worden de meeste behandelingen voor het gezicht vergoed. Dit is uiteraard afhankelijk van uw verzekering.

Wilt u een afspraak maken voor een laserontharing behandeling? U kunt schoonheidsinstituut Périne bereiken op telefoonnummer 0297-273121. Voorafgaand vindt altijd eerst een intakegesprek plaats.