Last van pigmentvlekken in het gezicht?

Storende pigmentvlekken of bruine verkleuringen in de huid worden ook wel hyperpygmentatie of melasma genoemd. Ze ontstaan door invloed van zonlicht op een onvoldoende beschermde of beschadigde huid of op een door hormonen uit balans gebrachte huid (zwangerschapsmasker). Naarmate je ouder wordt heeft je huid meer zon gehad en is de kans dat je enkele pigmentvlekjes hebt groter. De ene huid is daar gevoeliger voor dan de andere. Een huid met veel pigmentvlekjes ziet er vaak ouder uit dan de bedoeling is.

Goede zonbescherming tegen pigmentvlekken!

Het is dus belangrijk dat je je huid goed beschermd in de zon wil je pigmentvlekken voorkomen. Zijn ze er eenmaal dan gaan ze namelijk helaas niet meer vanzelf weg. Wil jij toch minder last hebben van je pigmentvlekken af? Dat kan! Met de nieuwste cosmetische technologie van Me-Line kunnen wij samen met jou die vervelende vlekjes aanpakken en deze een stuk verminderen!

Me-Line is een concept voorbehouden aan gevorderde schoonheidsspecialisten en focust zich op het verwijderen van epidermale hyperpigmentatie en het afbreken van dermale hyperpigmentatie. De pigmentverstoring kan zich namelijk zowel in de bovenste huidlaag (epidermis) als in de laag daaronder (dermis) voordoen.
Indien de huidspecialistes van Périne de niet de voorkeur geven aan de Me-Line behandeling, dan verwijzen zij door naar onze huidtherapeut voor een Laser behandeling.

Pigmentvlekken behandeling

Een volledige Me-Line behandeling bestaat dan ook uit tenminste 3 behandelmomenten: met de eerste behandeling wordt het epidermale pigment aangepakt, met de tweede halen we de verstoring in de dermis naar boven, wat we vervolgens met de derde behandeling weer uit die epidermis verwijderen. De tijd tussen de behandelingen is steeds ca. 6 weken. In die tussentijd zet je thuis de behandeling dagelijks voort met de gespecialiseerde producten van Me-Line.

Zoals je van Instituut Périne gewend bent maakt ook Me-Line gebruik van het natuurlijk herstelvermogen van de huid. Tijdens de behandeling blijft de huid intact en na de behandeling heb je dan ook geen last van korstvorming. Wel kan je huid met name na de 1e en de 3e behandeling wat schilferen en kunnen de vlekjes tijdelijk wat donkerder zijn.

Me-Line; dé behandeling tegen storende pigmentvlekken

Een Me-Line pigmentbehandeling is geschikt voor elk huidtype en voor elke huidskleur. Je kunt ervoor kiezen om één of enkele grotere vlekken te behandelen met de SPOT-treatment of direct je hele gezicht, hals of decolleté aan te pakken. Voor het behouden van een vlekkeloze huid bescherm je vervolgens je huid nog beter dan je al deed tegen de zon én kom je 1 à 2 keer per jaar terug voor een Me-Line onderhoudsbehandeling.

Uiteraard passen wordt de pigmentbehandeling aangepast aan de behoefte van de huid. Maar ter indicatie geven we deze prijzen

Prijs spot behandeling; vanaf € 153.50 inclusief thuisverzorgingsproduct
Prijs Me-line kuur € 972.50; 3 behandeling inclusief 7 thuisverzorgingsproducten