Uiteraard brengen we je graag op de hoogte hoe we alle Covid-19 maatregelen binnen onze schoonheidssalon toepassen Klik hier voor meer info

shia_massage

TOTALE RUST EN WELLBEING!

Een heerlijke bodyscrub gecombineerd met de Shia zijde massage

Deze complete lichaamsbehandeling begint met een voetbad waaraan een persoonlijk door u gekozen Aromessence is toegevoegd. Tijdens dit voetbad krijgt u een bijpassende thee. Daarna neemt u plaats op de voorverwarmde massagetafel en wordt u meegenomen op weg naar totale ontspanning. Uw huid wordt door middel van een heerlijke persoonlijk voor u gemaakt en verwarmde scrub ontdaan van dode huidcellen. Aansluitend krijgt uw totale lichaam een zijdezachte massage met behulp van een zijden handgemaakte verwarmde handschoen die gevuld is met Shia-zaadjes Deze bijzondere Shia zaadjes zijn gedrenkt in de door u gekozen hydrolaat. De bijzondere werking van zijde is dat het een 100% natuurlijke werkstof is afkomstig van de zijderups. Het heeft een vochtbindend effect op de huid en maakt het zacht en stevig. De Shia-zaadjes zitten boordevol antioxidanten, Calcium en ijzer, wat goed is voor een mooie gezonde lichaamshuid.

Als uw hele lichaam behandeld is met deze bijzondere handschoen, gaan we verder met een ontspanningsmassage voor uw gezicht. Uw gezicht wordt gemasseerd met originele zijden coconnetjes, dit is voor de huid een echte weldaad. Vervolgens wordt uw gezicht gemasseerd met de heerlijk verwarmde zijden stempels. Voordat deze heerlijke behandeling wordt afgesloten, worden uw voeten eveneens gemasseerd met deze verwarmde zijden stempels.

Ter afsluiting wordt uw hele lichaam ingesmeerd met één van de verrukkelijke bodyproducten van Décleor.

Na een heerlijke 5 kwartier voelt u zich weer als herboren en is uw huid zijde zacht

Prijs: Shia behandeling (massage) € 91,50