Wilt u eindelijk iets doen tegen die ontsierende adertjes of oppervlakkige pigmentvlekken in uw gezicht? Schoonheidssalon Périne uit biedt verschillende behandelingen wo thermo-coagulatie en diverse lasers zoals de IRIDEX Varilite, een apparaat met de meest complete oplossing.

De Varilite produceert twee verschillende golflengtes, waardoor zowel oppervlakkige als grotere en dieper gelegen vaatjes behandeld kunnen worden. De vaat- en pigmentlaser werkt ook in op verschillende soorten pigmentvlekken, bijvoorbeeld lentigines. Dit zijn zogenoemde levervlekken, die vaak veroorzaakt worden door overmatige blootstelling aan de zon.

WARMTE: DE KRACHT VAN DE VAAT- EN PIGMENTLASER

Het principe van de Varilite is dat laserenergie wordt omgezet in warmte-energie. Tijdens de vaat- en pigmentlaser behandeling neemt het pigment of de hemoglobine in het bloed de laserenergie op en zet die om in warmte. Voor weinig en fijne adertjes maken we gebruik van thermo-coagulatie.


Verwijderen van pigmentatie dmv thermo-coagulatie.

Verwijderen van fijne haarvaatjes in het gezicht dmv thermo-coagulatie

WERKING VAAT- EN PIGMENTLASER

Bij gesprongen adertjes zorgt dat ervoor dat het bloed stolt en de vaatwand inklapt. Hierdoor kan er geen bloed meer door het vat stromen. Na de vaat- en pigmentlaser behandeling wordt het adertje door het lichaam opgeruimd.

Bij pigmentvlekken veroorzaakt de warmte in eerste instantie een donkere verkleuring van de vlek en kunnen kleine korstjes ontstaan. Als dit genezen is, is de pigmentvlek in principe verdwenen. Soms is meer dan één vaat- en pigmentlaser behandeling nodig.

 

HBO-opgeleide huidtherapeut

Bij Beautysalon Périne is op verschillende zaterdagen een HBO-opgeleide huidtherapeut aanwezig die vaat- en pigmentlaser behandelingen uitvoert. Zij is aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten).

Gemiddeld zijn er één tot drie vaat- en pigmentlaser behandelingen nodig, afhankelijk van het te behandelen oppervlak.

Heeft u interesse in een vaat- en pigmentlaser behandeling? Neem contact op met Périne en maak een afspraak voor een gratis consult.