ALTIJD AL EEN KEER EEN AFSPRAAK WILLEN MAKEN BIJ INSTITUUT PÉRINE?

Profiteer, beleef, ervaar en geniet van ons afwisselende programma!

Naast onze speciale Celebrate & Innovate 25! Super Deal actie, waarover u hieronder uitgebreidere info kunt lezen door op onderstaande link te klikken, hebben we nog veel meer feestelijke acties voor u.

en u bent al bekend met instituut Périne?

Maak dan snel een reservering voor CELEBRATE 25! BACKSTAGE: MEET & GREET MERKEXPERTS.
Door op onderstaande link te klikken, bent u meteen op de hoogte.

MAAR DAT IS NOG NIET ALLES!

Een speciale goodie-bag die u voor slechts € 25,00 kunt aanschaffen, waarvan de gehele opbrengst volledig gaat naar het goede doel; STOPhersentumoren.nl, een Wensboom en een heuse Wheel of beauty. Klik hier en lees snel verder.

CELEBRATE 25! STOP HERSENTUMOREN, KOOP EEN GOODIEBAG

Alles begint en eindigt met onze hersenen. Elke gedachte, elk idee. Elke beweging, elk gevoel. Onze hersenen maken dat we het beleven en dat we het kunnen. Dat we in staat zijn tot kleine en grootse dingen. Bewust en onbewust. Diezelfde hersenen maken ons kwetsbaar; de kleinste afwijking kan letterlijk levensbedreigend zijn. Kun je nagaan hoe verwoestend een hersentumor is. Een indringer die zich nestelt op de meest cruciale plek in ons lichaam.

Wij steunen graag met uw hulp het werk van deze stichting. Met gulle giften van leveranciers en collega-ondernemers in de regio hebben we een heel bijzondere en waardevolle Goodiebag samengesteld met een waarde van minstens 100 euro. Deze goodiebags zijn te koop voor 25 euro. De opbrengst komt volledig ten goede aan de Stichting; stophersentumoren.nl Op=Op

* Waarom wij juist dit goede doel hebben gekozen vertelt Périne u graag in een persoonlijk verhaal.

CELEBRATE 25! WENSBOOM

Ondergaat u in de feestweek een van de jubileumbehandelingen of heeft u een Meet & Greet met de merk- of Bodyexpert? Vul dan een kaartje in met de naam van iemand die u ook een behandeling gunt en wie weet nodigen wij, namens u deze persoon wel uit! Elke dag trekken we een kaartje uit de boom en geven we dus zo’n schitterende behandeling cadeau!

CELEBRATE 25! WHEEL OF BEAUTY

Wie jarig is trakteert! Bij aankoop van producten geven wij u graag nog een extra cadeau. Welk cadeau dat is, hangt van uw eigen geluk af tijdens een draai aan The Wheel of Beauty!

CELEBRATE 25! LOTERIJ

Ook tijdens de Celebrate & Innovate25! week gaan we door met sparen. Want bij een aankoop van minimaal 100 euro maakt u kans op 25 prachtige prijzen mede beschikbaar gesteld door gewaardeerde collega-ondernemers in de regio. Met als hoofdprijs: Een heerlijke Verwenmiddag voor 2 personen t.w.v.  € 350,00. Bestaande uit een gezichtsbehandeling, een lichaamsmassage, een theebeleving en een make-up touche up.