HAPPY 30 – HAPPY SKIN

HAPPY BIRTHDAY

PÉRINE 30 jaar. Vier met ons mee!


Bruisend en vol energie, dat is 30 als levensjaar. Een tijd waarin je me-time en sociaal leven moeiteloos combineert met een ambitieuze baan en zelfontplooiing. Trends en innovaties volg je op de voet en wat passend is maak je eigen: PÉRINE anno NU.

30

Dat vieren we, samen met jou. Met maar liefst DRIE weken FEEST! 6 t/m 24 september

Met de aantrekkelijkste aanbiedingen, de mooiste producten, de fijnste behandelingen en de nieuwste ontwikkelingen.

Ontdek ze snel!


 

WELKOM OP ONS FEEST

PROGRAMMA

6 t/m 10 september

HAPPY 30 SKIN EXPERIENCE WEEK

Jij. Jouw huid, jouw lijf, jouw mind. Daar draait het om bij Périne Skin Experience. Een ontspannende ervaring met zichtbaar en merkbaar effect op jouw huid en mind. Droom weg in de comfortabele salons  waar je samen met de Périne-specialiste jouw huidwensen bespreekt.

HAPPY 30 SKIN EXPERIENCE SPECIAL

Duik in de wereld van PÉRINE EXPERIENCE en ervaar de weldaad van ontspannen spieren. Kies uit een rug-, nek- en schoudermassage of een been- en voetmassage en voel je als herboren!

Tijdens de HAPPY 30 SKIN EXPERIENCE WEEK voor € 30,00. Los te boeken of in combinatie met je gezichtsbehandeling. Boek hem nu! Meld je hier aan [LINK NAAR ONS E-MAIL ADRES] of bel (0297)27312

HAPPY 30 CARE FOR LIFE

We gunnen iedereen een HAPPY gevoel. Daarom steunen we Care for Life: een non-profit organisatie die zich inzet voor chronisch/terminaal en/of zieke kinderen met een beperking.

Boek de Happy 30 Care for Life-facial* voor maar € 30,00. De opbrengst van deze behandelingen gaat volledig naar Care for Life.

Boek hem nu! Meld je hier aan info@perine.nl of bel (0297)273121

*de Happy 30 Care for Life Facial is een 45 minuten gezichtsbehandeling inclusief make-up bij onze juniorspecialist.

HAPPY 30 SKIN EXPERIENCE VERLOTING

Beleef deze week Périne Skin Experience in de salon of in de Skin Concept Store (bij aankoop van Body- of Muradproducten) en ontvang een lotnummer. Maak hiermee kans op de Skin Experience Week Prijs: een Murad huidverzorgingspakket t.w.v. € 150,00.

HAPPY 30 MURAD EXPERIENCE

De schoonheid van een gezonde huid

Woensdag 7 september van 19.00 – 20.00 uur.

Murad Inclusive Health stelt jou in staat om je jeugdigheid te bouwen op een fundamenteel celniveau. Hoe? Dat hoor en voel je tijdens deze interactieve avond.

Meld je snel aan: info@perine.nl, want vol = vol!


PROGRAMMA

12 t/m 17 september

HAPPY 30 SKIN INTENSIVE WEEK 

De ene huid is de andere niet. Soms heeft een huid net iets meer nodig. Périne Skin Intensive biedt snel zichtbare huidverbetering door het gebruik van intensieve werkstoffen gecombineerd met moderne apparatuur. Dit is topsport voor je huid, daarom maken de huidspecialistes als jouw ‘Personal trainer’ speciaal een persoonlijk huidverzorgingsplan.

HAPPY 30 SKIN INTENSIVE SPECIAL

Meta Therapy Needling behoort tot de categorie diepgaande huidbehandelingen. Het is een mechanische behandelmethode die het natuurlijke celregeneratieproces van de huid activeert en een van de populairste behandelingen bij PÉRINE.

Tijdens de HAPPY 30 SKIN INTENSIVE WEEK ontvang je € 30,00 korting op deze Natural Face Lifting behandeling.

HAPPY 30 SKIN INTENSIVE VERLOTING

Beleef deze week Périne Skin Intensive in de salon of in de Skin Concept Store (bij aankoop van Pascaud*, Hydropeptide en Dermatude producten) en ontvang een lotnummer. Maak hiermee kans op de Skin Intensive Week Prijs: een Skin Intensive huidverzorgingspakket t.w.v. € 150,00.

*met uitzondering van Pascaud Nutriceuticals

HAPPY 30 SKIN INTENSIVE NIGHT

Ontmoet de grootheden op het gebied van huidverbetering en anti-aging.

Woensdagavond 14 september 19.00 – 21.00 uur

Met lezingen over

 • 19.00 – 19.30 uur Pascaud: Natural Aging
 • 19.45 – 20.15 uur Ahmet Turkkani: Collagen Induction Therapy en Permanent Make-up
 • 20.30 – 21.00 uur HydroPeptide: Epigenetica

Dit wil je niet missen!

Meld* je snel aan, want vol = vol!

Meld je hier aan: info@perine.nl.

*je kunt één of meerdere lezingen bijwonen. Geef in jouw bericht duidelijk aan voor welke lezing(en) je komt.


PROGRAMMA

20 t/m 23 september

 

HAPPY 30 SKIN CONCEPT STORE WEEK

Sfeervol shoppen voor een gezondere, betere huid: treed binnen in de wereld van Beauty & Lifestyle Wannahaves. Je vindt er goede drankjes en verantwoorde lekkernijen, voedingssupplementen, badkamerrituelen, make-up, lifestyle-artikelen en innovatieve huidverzorging. Stuk voor stuk goed voor je huid en -waar mogelijk- op een duurzame manier geproduceerd.

HAPPY 30 SKIN CONCEPT STORE SPECIAL

Kom gezellig shoppen tijdens de SKIN CONCEPT STORE WEEK, geniet van een verantwoord lekker hapje en drankje en WIN een torenhoge KORTING!*

 

BRING A FRIEND

Je speelt beiden een spel om de korting die kan oplopen tot 30% te bepalen. De hoogste korting geldt dan voor allebei jullie aankopen. Je hebt dus twee keer zoveel kans op hoge kortingen*!

*De korting is, met uitzondering van make-up, supplementen en huidverzorging, geldig op de hele collectie!

 

HAPPY 30 BIRTHDAY BOX LIMITED EDITION

Deze leuke Beauty & Lifestyle Wannahaves Limited Box t.w.v. € 50,00 kost slechts € 30,00. Superleuk om cadeau te geven, aan jezelf of een ander!

Limited: slechts 30 exemplaren, dus wees er snel bij. Op = op.

Eerdaags kun je hier klikken en je laten verrassen over de inhoud.

 

HAPPY 30 MAKE-UP PARTY

Meld je aan voor de Happy 30 Make-up Party!

Donderdag 22 september van 19.00 – 19.45 uur en van 20.15 tot 21.00 uur.

Persoonlijk advies, Tips & tricks, Direct uitproberen. Gezellig en sfeervol. € 15,00 p.p. GRATIS voor members. Aantal plaatsen is beperkt.

Meld je hier aan: info@perine.nl en vermeld op welke tijd jij op de HAPPY 30 MAKE-UP PARTY wilt komen. (Max 6 personen). Om 19 – 19.45 of van 20.15 – 21.00

 

HAPPY 30 ONLINE BEAUTYVEILING

Het tv-duo Périne & Nathalie gaat weer live:

vrijdagavond 23 september om 19.30 uur.

Met superdeals van de mooiste Beauty Producten & Lifestyle Wannahaves.

Meld je hier aan: info@perine.nl geef je e-mail en 06 nummer door en verzeker je van een plaatsje op de virtuele veilingvloer.

Op de dag zelf ontvang je een link naar een filmpje met de te veilen items.


PROGRAMMA

24 SEPTEMBER

HAPPY 30 MEET THE SPECIALIST

Ben jij iemand of ken jij iemand die kennis wil maken met Instituut Périne? Boek dan een:

MEET THE SPECIALIST tussen 10.00 en 13.00 uur.

 • Ontvangst door Périne
 • Een begeleide tour door Skin Experience, Skin Intensive en Skin Concept Store
 • Speeddate met Périne huidspecialiste: voor huidvragen en huidtips, korte huidmeting en natuurlijk een toepasselijk hapje en drankje

Je kunt de hele ochtend vrijblijvend binnenlopen. Wil je vast verzekerd zijn van een plekje? Meld je hier aan: info@perine.nl

HAPPY 30 BIRTHDAY PARTY

Speciaal voor onze vaste gasten.
PÉRINE 30 jaar. Vier met ons mee!

ZATERDAG 24 SEPTEMBER
VAN 15.00 TOT 17.00 UUR

30 jaar is niet zomaar wat en dat realiseren wij ons maar al te goed. We zijn dan ook heel dankbaar voor het vertrouwen die jij, en al onze andere klanten, aan ons geven. Daarom trakteren wij je op een feestelijke middag en nodigen we je graag persoonlijk uit op onze HAPPY BIRTHDAY PARTY. Want, geen jubileum zonder feest en geen feest zonder dat jij bent geweest.

Natuurlijk realiseren wij ons dat iedereen alleen komt en daar hebben wij dan ook over nagedacht. Je zult je dan ook niet alleen voelen door de twee leuke acts die wij speciaal voor deze middag hebben uitgenodigd. Kortom, je komt alleen, maar zult je niet alleen voelen. Naast de leuke acts, komen ook ‘oud’ medewerkers van Périne, ontmoet je mensen met dezelfde interesses, geniet je van heerlijke hapjes en drankjes en maak je kans op het winnen van spectaculaire prijzen! Wij verheugen ons erg op jouw komst!

Lees snel meer en meld je aan: HAPPY BIRTHDAY


PROGRAMMA

6 T/M 24 SEPTEMBER

HAPPY 30 PÉRINE X-PERIENCE TOUR – € 179,50

Ervaar en ontdek alle facetten van PÉRINE. Laat je verrassen door onontdekte pareltjes van behandelingen en producten met de Happy 30 Périne X-perience tour.

  1. Happy 30 Skin Experience Special: Happy 30 Lichaamsmassage
   Duik in de wereld van zachte muziek, geuren en kleuren en ervaar de weldaad van ontspannen spieren. Je voelt je weer als herboren met deze massage.
  2. Happy 30 Skin Intensive Special: Happy 30 Natural Face Lifting
   Deze Needling behoort tot de categorie diepgaande behandelingen en activeert het natuurlijke celregeneratieproces van de huid.
  3. Périne Feestweken Skin Concept Store Special: Happy 30 Shop till you drop!
   Uitgebreid shoppen met de Happy 30 Périne X-perience Tour. Met maar liefst 30% korting op je aankopen!*

* De korting is, met uitzondering van make-up, supplementen en huidverzorging, geldig op de hele collectie!

HAPPY 30 PÉRINE X-PERIENCE TOUR € 179,50

Boek hem nu! Meld je hier aan: info@perine.nl of bel (0297)273121.


PÉRINE BLIKT TERUG

Happy Périne 30

Van de week vroeg een van mijn jongste klanten waarom heb je dit beroep gekozen?

Ik vertelde dat het eigenlijk een gevolg was, omdat ik regelmatig met mijn moeder meeging naar haar schoonheidsspecialiste waar ik zelf ook behandeld werd voor acne op mijn rug. Ik vond het zo fijn om te merken wat verzorging van de huid voor iemand kan betekenen! Na mijn middelbare school ben ik dan ook meteen de drie jarige opleiding voor schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure en middenstand gaan volgen.
Na het behalen van het diploma merkte ik dat ik eigenlijk nog lang niet wist wat ik allemaal wilde weten en dat heb ik eerlijk gezegd nog steeds. Hoe meer je weet, hoe meer je weet dat je nog lang niet alles weet. Ik ben dan ook aansluitend de Voortgezette Opleiding gaan volgen, zodat ik, naast het geven van les, diverse behandelingen voor de zorgverzekering mocht gaan doen. Tot op de dag van vandaag volg ik nog regelmatig verschillende vakinhoudelijke cursussen en opleidingen, maar ook over communicatie, persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsvoering. Heerlijk vind ik het om de verdieping te krijgen, zodat ik kan werken aan het beste voor de huid van mijn klanten en mijn bedrijf.

In 1992 ben ik mijn praktijk gestart. Eerst in twee kamers aan huis bij mijn ouders, daarna in een ruimer pand op Hofland en sinds 2012 in dit prachtige pand aan de Genieweg in Mijdrecht. Vanaf het begin wist ik dat ik een ander type bedrijf wilde dan de meeste salons in de beauty. Eigen concepten heb ik ontwikkeld en de huid verbeteren m.b.v. het herstelvermogen van de huid, holistisch, duurzaam, innovatief en toekomstgericht, is wat nog steeds mijn missie is. Ik ben dankbaar voor de ruimte en de hulp die mijn ouders, gezin en familie mij altijd hebben gegeven. Hun inzet, geduld en ondersteuning hebben zeker ook bijgedragen aan ‘Périne’ zoals het nu is; een salon gespecialiseerd in huidverbetering en een Skin Concept Store met Beauty & Lifestyle Wannahaves.

Natuurlijk draag ik ‘Périne’ niet alleen uit. Een bedrijf neerzetten en laten functioneren, kan alleen maar met de juiste mensen om je heen. Sinds 1998 is Anneke komen werken en is team Périne gegroeid. Ik houd van coachend leidinggeven en samenwerken om elkaar te versterken. Trots ben ik dan ook op de samenwerking met mijn medewerkers, andere ondernemers, leveranciers en het feit dat de klanten hun huid aan ons toevertrouwen. Hoe fijn is het dat er nog steeds klanten komen die vanaf het begin mijn bedrijf bezoeken!

In de afgelopen 30 jaar hebben we heel veel georganiseerd. Thema-avonden, (online) Beauty Shows, Beauty Boulevard, Feestmiddagen, Informatie- en Open Dagen met gastsprekers en andere ondernemers, noem maar op. Extra trots ben ik op de Runner-up prijs voor beste leerbedrijf en het winnen van de Beauty-Award. Ik vind het heerlijk om te organiseren en onze klanten zo te bedanken voor het vertrouwen. En daar zijn onze 3 weken feest, met als hoogtepunt 24 september, ook een voorbeeld van.

30 jaar Périne, het klinkt veel langer dan dat het voelt. Maar dat komt omdat ik nog iedere dag geniet van wat het mooie vak mij brengt. Naast mijn eigen bedrijf, zit ik in verschillende commissies, schrijf ik columns voor krant/vakbladen, ben ik jurylid van de Beauty-Award en ben ik actief met Périne Consultancy waarmee ik andere ondernemers help naar de next step.

Périne 30, bruisend en vol energie. We volgen de trends en innovaties en putten daarnaast onze kennis en kunde uit 30 jaar ervaring.

Dank je wel voor jouw vertrouwen en de mooie samenwerking die we hebben.

Périne Heerooms