Wij gaan door! Ondanks de algehele lockdown waardoor onze schoonheidssalon en Skin Concept Store t/m 9 februari 2021 gesloten zijn, staan we nog steeds dagelijks voor je klaar! Klik hier voor meer info

Het Franse Decléor combineert een overweldigende kennis van het plantenrijk met moderne onderzoekstechnieken, en dat leidt tot een huidverzorginglijn op basis van etherische oliën.

De producten van Decléor zijn honderd procent natuurlijk: vrij van chemische toevoegingen en conserveringsmiddelen. De fijnste etherische oliën zijn klaar voor gebruik en compleet veilig. U brengt slechts enkele druppels aan, na de reiniging en voor het gebruik van de verzorgende crème. De oliën brengen de huid in balans, verfijnen de textuur en maken de teint helderder.

Werking Etherische oliën Decléor

Etherische oliën zitten boordevol werkstoffen en bestaan uit honderden moleculen. In hun zuivere vorm zijn ze al bijzonder doeltreffend. Als ze op de juiste – wetenschappelijke – manier gedoseerd en gemengd worden, versterken ze elkaar. Sommige etherische oliën veranderen dan in een waar schoonheidsconcentraat, oftewel Aromessence.

Decléor Aroma-Duo-concept

De huid wordt eerst mild, maar goed gereinigd. Elk Aromessence dringt vervolgens diep in de huid en stimuleert de werking van het fytocosmetische verzorgingsproduct – een crème of gel met plantenextracten – dat daarna wordt gebruikt. Dit wordt het Decléor Aroma-Duo-concept genoemd.

Decléor salon behandelingen

De Decléor behandelingen zijn een weldaad voor u en uw huid. De combinatie van zen-beauty (ontspanning), de intensieve werkzaamheid van de producten die gecombineerd worden met heerlijke natuurlijke aromatische geuren, zorgen ervoor dat u zich herboren voelt en uw huid weer straalt.

De Decléor behandelingen zijn er vanaf € 84,50. Komt u voor de eerst keer? Dan komt u altijd voor een Decléor Meet & Treat behandeling. Een heerlijke behandeling waarbij u na afloop een speciaal aangepast verzorgingsset voor thuis ontvangt (Totaal prijs € 97,50)

Wilt u meer informatie over de Decléor behandelingen of direct een afspraak maken? Neem direct contact op met Périne in Mijdrecht en bel tel.: 0297-273121. Of laat u terugbellen middels het contactformulier.

Bestel de producten van Decléor online

Wilt u de mooie huidverzorgingsproducten en etherische oliën van Decléor bestellen?

Bestel nu