Wij gaan door! Ondanks de algehele lockdown waardoor onze schoonheidssalon en Skin Concept Store t/m 9 februari 2021 gesloten zijn, staan we nog steeds dagelijks voor je klaar! Klik hier voor meer info

De schoonheid van een gezonde huid

Er is een onderscheid te maken tussen verschillende oorzaken van huidveroudering: hormonaal, genetisch en huidveroudering veroorzaakt door omgevingsfactoren.

Met ruim 30 jaar onderzoek en de behandeling van ruim 50.000 patiënten heeft een wereldberoemde dermatoloog en apotheker; Dr. Murad, onomstotelijk bewezen dat de beste resultaten om huidveroudering tegen te gaan worden bereikt door een Inclusive Health® levensstijl.

Inclusive Health stelt u in staat om uw jeugdigheid te bouwen op een fundamenteel celniveau. Hoe? Door u te leren om beslissingen te maken die ervoor zorgen dat u er beter uitziet, beter leeft en zich beter voelt, beslissingen die samenwerken om een lichaam te ondersteunen, helemaal tot het celniveau.

  1. LOOK BETTER door doelgerichte uitwendige huidverbetering
  2. LIVE BETTER door interne verzorging, zoals voedingssupplementen
  3. FEEL BETTER door strategieën om stress te verminderen, door uw passie te vinden en door contact met andere mensen

Murad Skincare, gebaseerd op Inclusive Health, biedt verschillende lijnen van antiacne voor volwassenen tot aan het behandelen en verminderen van roodheid, bij rosacea en couperose.

De Murad behandelingen zijn er vanaf € 84,50. Komt u voor de eerst keer? Dan komt u altijd voor een Murad Meet & Treat behandeling. Een heerlijke behandeling waarbij u na afloop een speciaal aangepast verzorgingsset voor thuis ontvangt (Totaal prijs € 97,50)

Wilt u meer informatie over de Murad behandelingen of direct een afspraak maken? Neem direct contact op met Périne in Mijdrecht en bel tel.: 0297-273121. Of laat u terugbellen middels het contactformulier.

Bestel de producten van MURAD online, voer zelf uw bestelling in.

Komt u regelmatig bij Instituut Périne? Bestel dan de mooie huidverzorgingsproducten van Murad snel en gemakkelijk via onze website? Klik dan hier voor het online bestelformulier en vul uw te bestellen producten in. Uitgebreid online shoppen? Maak dan gebruik van onze uitgebreide Murad webshop die hieronder vermeld staat.

Bestel nu

 

MURAD webshop; lekker uitgebreid, wel zo makkelijk

Nog nooit bij instituut Périne geweest, of wilt u als MURAD gebruikster even rustig online winkelen, alle informatie lezen over de MURAD producten en dan uw juiste keuze maken? Dat kan via onze uitgebreide MURAD webshop. Altijd de nieuwste producten, aanbiedingen, snel en veilig geregeld.

Bestel nu