Elke huid heeft zijn eigen karakteristieken. Soms met grote, soms met kleine probleempjes. Van afwijkende poriën tot overbeharing, van verslapping tot overgevoeligheid, van rode adertjes tot vlekken of rimpels. Om welk probleem het bij uw huid ook gaat, Instituut Périne heeft een doeltreffende oplossing voor man en vrouw, blank of getinte huid. Centraal daarbij staat het Multi Analysis Center, een geavanceerd computerprogramma dat de conditie van uw huid exact meet.

Komt u voor de eerste keer in de salon, dan wordt er altijd gestart met een kennismaking / intake gesprek. Aan de hand van uw wensen, diverse vragen en de ondersteuning van het Mulit Analysis Center wordt vervolgens door één van de schoonheidsspecialisten een gedegen advies gegeven en/of een effectieve behandeling afgesproken. De kosten voor het intake gesprek bedragen €25,00. Deze wordt echter met uw eerste behandeling weer verrekend. Interesse? Bel of mail voor het maken van een afspraak.

Huidverzorging

Lichaamsmassage

Bij Instituut Périne in Mijdrecht, kunt u terecht voor diverse lichaamsmassages. Het doel van elke massage is verschillend, maar allen hebben een resultaat voor ogen. Namelijk u laten genieten van een professionele massage, uitgevoerd door een deskundige specialist! Ervaar de weldaad van één van onder genoemde massages in onze speciale bodyruimte. Deze is voorzien van een verwarmde behandelstoel, persoonlijke en aangepaste muziek en verlichting.

Massages

Wilt u genieten van een professionele massage en bent u woonachtig in Amstelveen, Woerden of Maarsen? Binnen 15 minuten kunt u Instituut Périne bereiken.