Naast het verbeteren van de huidconditie, heeft Instituut Périne op haar eerste verdieping een Pascaud Experience Center. Het Pascaud anti-ageing concept is het meest innovatieve op het gebied van de strijd tegen huidveroudering. Niet alleen in Nederland, maar inmiddels ook ver daarbuiten.

Feitelijk vult dit concept de ruimte tussen gewone huidverzorging en de stap naar arts of kliniek. Het verandert niets aan de natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen, maar verbetert en verjongt de huid. Om zich Pascaud Experience Center te mogen noemen moet een instituut aan heel strenge eisen voldoen wat betreft vakbekwaamheid en professionaliteit. Instituut Périne is het vijfde Pascaud experience instituut in Nederland. Elke schoonheidsspecialist van Périne is dan ook een gecertificeerd anti ageing specialist van Pascaud.

PASCAUD ONTWIKKELING & PRODUCTIE, ISO GECERTIFICEERD

Pascaud beschikt over een uitgebreide wetenschappelijke staf, bestaande uit een biochemicus, een dermatoloog, een industrieel ingenieur, een plantkundig bioloog en apothekers. De productie van hun cosmeceuticals en nutriceuticals gebeurt in Nederland. Het apparatuur wordt geproduceert in Engeland, Duitsland en Italië. Pascaud heeft een eigen laboratorium en productiebedrijf. De Pascaud producten zijn dierproefvrij en bevatten geen synthetische conserveringsmiddelen. Onze producten worden volgens farmaceutische richtlijnen  geproduceerd onder  ISO 13485:2003, ISO9001:2000, ISO 22000 en HACCP certificering.’

Uitgebreide informatie over de behandelingen en producten vindt u op onze Pascaud pagina.