Périne Treatments Programs

Périne, next level in Beauty

is er die dag, dat je onverwachts in de spiegel kijkt en ziet dat het plaatje in jouw hoofd niet meer synchroniseert met het beeld in de spiegel.

Waar is dat onbezorgde, mooie, jonge gezicht gebleven???? Helaas, sprookjes bestaan niet meer.

Degene die jou nu aankijkt heeft wel jouw gezicht en jouw ogen, onmiskenbaar, en toch…..

Onwillekeurig doe je een stapje dichter naar de spiegel en constateer je tot jouw schrik dat er echt wel het een en ander is veranderd .

  • Op de eens zo smetteloze teint zitten kleine, rode plekjes
  • Hals, decolleté en gezicht zijn bedekt met bruine vlekjes
  • Ogen omgeven door kleine rimpels en lijntjes
  • Het kaakcontour niet meer strak en fijntjes
  • De neus-mondhoekplooi is al te zien
  • De huid lijkt droog, grauw en vaal bovendien

Ongetwijfeld komt jou dit niet vreemd voor, wij worden allemaal vroeg of laat geconfronteerd met het feit dat het leven en onze leefwijze sporen achterlaat op onze huid. Tijd is de belangrijkste factor, terugdraaien of stopzetten is geen optie, de resetknop indrukken wel, hoe eerder, hoe beter

Kun je jouw huid weer die mooie, jeugdige uitstraling teruggeven? Ja, dat kan zeker, mits er een gezamenlijk commitment is. Namelijk de dagelijkse juiste verzorging thuis, een belangrijk onderdeel van dit totaal unieke treatment concept.

Duurzaam, zichtbaar gezond, stralend, leefstijl, voeding, aanmaak collageen, zijn de trefwoorden die behoren bij het allernieuwste concept van:

Périne, next level in Beauty

30 Jaren ervaring met up-to-date specifieke kennis en kunde van de huid en huidproblemen laat zich nu vertalen in zeer gespecialiseerde Treatments, Training en Coaching, toegespitst op het gebied van:

De professionals bij Périne, next level in beauty, hebben de oplossing voor jouw specifieke huidprobleem in hun handen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?