Elk seizoen heeft zijn eigen charme, en wij gaan er onbewust in mee doordat onze huid en ons lichaam een natuurlijk bioritme hebben.

Lente, het seizoen van beloften, nieuwe uitdagingen, plannen maken voor straks…… in de zomer!! Die eerste maanden van een nieuw jaar die vliegen voorbij en voor je het weet wordt de klok een uur vooruitgezet. Een teken dat de lente er weer is.

In ons lichaam hebben we ook een klok, een circadiaanse klok, die 24uur per dag onze hartslag en bloedsomloop regelt ons waak- en slaapritme bepaalt en onze stofwisseling in de cellen optimaal laat verlopen.

Mensen die in ploegendiensten of nachtdiensten werken zullen aan het functioneren van hun lichaam, maar zeer zeker aan de uitstraling van hun huid merken dat zij niet op dit bioritme meebewegen. Hun waak/ slaaggedrag druist in tegen het natuurlijke 24 uurs ritme.

In de lente halen we de grauwsluier weg van de huid. Door het vele binnen zijn, de verwarming, het missen van de zon is onze huid hard toe aan een grote schoonmaak, de tijd voor intensieve kuren is aangebroken.
Vitamineboosters, zuur peelingen, hydrafacials, etc.

Door de specifieke en persoonlijke, op maat gemaakte behandelingen wordt de huid voorbereid op een lange tijd genieten van het leven buiten en natuurlijk de zon.

Zomer, staat voor velen synoniem aan vakantie, veel vrije tijd, strand en verre reizen naar warmere oorden. Het klimaat hier in Nederland is beduidend anders dan dichter bij de evenaar. Een goed advies en speciale behandelingen zijn een must voor de verre reiziger. Vooral een juist zonadvies is essentieel om de huid gezond, gehydrateerd en jeugdig te blijven behouden en om ervoor te zorgen dat er geen hyper of hypopigmentatie kan ontstaan.

Herfst, zongebruind en vol energie kom je langzaam weer terug in het normale ritme, maar…. de huid heeft nog lang last van de sporen die de lange zomer heeft achtergelaten. De eerst zo mooie bruine teint vervalt in een grauwachtig bruin doordat de bovenste laag verdikt blijft door het lange vertoeven in de zon en ook de lange avonden werkten daaraan mee. Het bioritme moet weer in de normale tred komen.

Périne next level in Beauty vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn om de huid voor te bereiden op de winter, om die bruine teint toch nog wat langer op de huid te behouden.

Winter, En zo glijden we langzaam weer in de tijd van cocooning en natuurlijk de feestdagen, we willen graag shinen tijdens Kerst en Oud en nieuw.

Speciale behandelingen om het optimale uit uw huid te behalen zijn dan op zijn plaats. Prachtige serums en boosters zorgen voor die sprankelende glow op een glanzende en stralende huid. Laat u verwennen en verassen door complete treatments geheel toegespitst op uw wensen.