Welkom bij Instituut Périne in Mijdrecht, gemeente de Ronde Venen,WINNAAR van de Beauty Award 2013; Beste Beauty Salon van Nederland (klik hier en lees snel meer), een uniek instituut voor totale huidverbetering en advies. Al vanaf 1992 staat Périne voor innovaties op het gebied van huidverbetering, intensieve huidverzorging (zen beauty), anti-ageing en acne. De huidconditie verbeteren, waarbij rekening wordt gehouden met het innerlijk, uiterlijk en zen-beauty, daar draait het om. Dit wordt ondersteund door de samenwerking met een diëtist, personal trainer, cosmetisch arts, huidtherapeut en uiteraard de gespecialiseerde schoonheidsspecialistes van het Instituut. De ondersteunende producten en de intensieve behandelingen maken het plaatje compleet en zorgen ervoor dat het meest optimale haalbare resultaat bereikt wordt.

In de beautysalon worden de nieuwste technieken uitgebreid getest voordat deze na bewezen effectiviteit worden ingezet. De schoonheidsspecialisten behandelen hiermee minder gewenste huidaspecten als vlekken, rode adertjes, overgevoeligheid, poriën, overbeharing, verslapping en rimpels. Tevens is “Périne” gespecialiseerd in de zogenoemde donkere huid en de mannen huid.
Voor het volgen van de ontwikkeling van de huid wordt moderne apparatuur ingezet, zoals het Multi Analysis Center. Dit is een geavanceerde computer om de conditie van de huid te meten en te volgen.

Uniek aan Instituut Périne; Advies zonder afspraak

Uniek in de beautysalon Périne is dat u hier ook terecht kunt zonder behandeling. Périne werkt met gratis inloopspreekuren waarbij u een deskundig advies krijgt van één van de professionals. De beautysalon in Mijdrecht is er voor iedereen voor wie alleen het beste goed genoeg is. Périne ontvangt klanten uit de wijde omgeving zoals Uithoorn, Wilnis, Vinkeveen, Amstelveen, Aalsmeer, Breukelen, Maarssen en Woerden.

Elke schoonheidsspecialiste heeft een afgeronde vakopleiding als basis, aangevuld met enkele specialisaties en enige jaren ervaring. Bij Instituut Périne werken dus met recht professionals die de behandelingen en advisering doen.Zie voor meer informatie Adviescentrum.

Zowel uiterlijk als innerlijk telt bij Instituut Périne

Het uitgangspunt van beautysalon Périne is dat bij de behandelingen en advisering het uiterlijk onlosmakelijk verbonden is met het innerlijk. De juiste voeding en lichamelijke inspanning / ontspanning zorgen eveneens voor een stralend uiterlijk.
De schoonheidsspecialiste van Périne adviseert haar klanten dan ook over het gebruik van hoogwaardige voedingssupplementen. Tevens is er een samenwerking met Diëtiste Hester Viveen uit Mijdrecht, voor aanvullend deskundig advies over voeding. MB bodyfit kunt u verder begeleiden op het gebied van lichaamsbeweging. Kortom, een samenwerking die naar uw behoeftens kan worden ingezet.

Wilt u uw lichaam en geest in balans brengen? Maak dan een afspraak voor de Zen-beauty. Hier worden zen-massages gegeven die elke vorm van spanning laten wegvloeien.

Anti-Aging bij Instituut Périne

Wilt u naast het verbeteren van uw huid ook de strijd aangaan tegen huidveroudering? In de beautysalon is een PascaudExperience Center gevestigd. Het Pascaud anti-ageing concept is het eest innovatieve op het gebied van huidveroudering.

U bent van harte welkom voor een behandeling of gratis advies in beautysalon – instituut Périne in Mijdrecht.