Wij gaan door! Ondanks de algehele lockdown waardoor onze schoonheidssalon en Skin Concept Store t/m 9 februari 2021 gesloten zijn, staan we nog steeds dagelijks voor je klaar! Klik hier voor meer info

ANBOS is dé belangenbehartiger en dienstverlener voor de gediplomeerde schoonheidsspecialist in Nederland. ANBOS bevordert een gezonde ontwikkeling van de branche schoonheidsverzorging. Hierbij staat belangenbehartiging van de leden op sociaal, vaktechnisch en bedrijfseconomisch gebied voorop. Kwaliteit en het verder professionaliseren van het ondernemerschap in de branche zijn hierbij de speerpunten.

Het doel van ANBOS is de kwaliteit van het beroep en de beroepsuitoefening te bevorderen, zodat ondernemers in de schoonheidsverzorging zich kunnen onderscheiden en een goede en verantwoorde dienstverlening kunnen bieden.ANBOS-leden hebben een erkend diploma en zijn rechtmatig gevestigd. Naast deze garantie zijn er ook veel voordelen om voor een ANBOS-schoonheidsspecialist te kiezen.

Bij een schoonheidsspecialist van ANBOS kunt u terecht voor uiteenlopende behandelingen aan gezicht of lichaam. Instituut Perine heeft naast algemene behandelingen, ook diverse specialisaties. Omdat deze specialisaties extra aandacht en expertise van de schoonheidsspecialist vragen, hebben wij hiervoor aanvullende vakdiploma’s behaald. Dit diploma hebben wij bij ANBOS geregistreerd, waardoor behandelingen voor o.a. acne en overbeharing, in veel gevallen vergoed worden door zorgverzekeraars. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.