Wij gaan door! Ondanks de algehele lockdown waardoor onze schoonheidssalon en Skin Concept Store t/m 9 februari 2021 gesloten zijn, staan we nog steeds dagelijks voor je klaar! Klik hier voor meer info

Het team van Instituut Périne bestaat uit meerdere gediplomeerde schoonheidsspecialistes, een masseuse en een huidtherapeut. Elke schoonheidsspecialist heeft ruime praktijk ervaring en doet meerdere keren per jaar opleidingen en bijscholingen.

 

Périne

Sinds 1989 schoonheidsspecialiste en in 1992 eigenaresse van Instituut Périne. Vele opleidingen en specialisaties w.o. Voortgezette opleiding, Niveau 4, Acne, ontharingstechnieken,microdermabrasie, thermo-coagulatie en lymfedrainage specialisatie. Dermatologie voor schoonheidsspecialistes basis en gevorderd. Tevens is Périne anti-ageing specialist. In 2013 heeft Périne voor haar bedrijf de Beauty Award; beste salon van Nederland mogen ontvangen en sinds 2017 is zij gevraagd om zitting te nemen als één van de vijf juryleden van de Beauty-Award.


Anneke

Schoonheidsspecialiste en sinds 1997 werkzaam bij Instituut Périne. Vele cursussen gevolgd op het gebied van huidverbetering w.o. Dermatologie voor schoonheidsspecialistes basis en gevorderd, microdermabrasie, thermo-coagulatie en anti-ageing.

 


Alinda

Schoonheidsspecialiste sinds 2013 en heeft verschillende cursussen gevolgd binnen de schoonheidsbranche. ‘Wat ik leuk vind aan mijn vak is vooral het verbeteren van de huid, maar ook de afwisseling van behandelingen en het werken met verschillende mensen’. Alinda is specialist in verschillende lichaamsmassages, huidverbetering en minerale make-up en is bij ons verantwoordelijk voor alle Skin Experience behandelingen.


Sandra

Schoonheidsspecialiste sinds 1991, breed geschoold en ruime ervaring in een verscheidenheid aan facetten in de schoonheidsverzorging. Gespecialiseerd in huidverbetering, anti-aging, microdermabrasie, thermo-coagulatie en acne.

 


Nathalie

In 1990 haar diploma behaald en vervolgens diverse cursussen gevolgd op het gebied van huidverbetering en anti aging en verschillende ervaringen opgedaan in meerdere sectoren van het vak. Gespecialiseerd in huidverbetering , anti ageing.