Het team van Instituut Périne bestaat uit meerdere gediplomeerde schoonheidsspecialistes, een masseuse, PMU specialist (Ahmet Turkkani) en een huidtherapeut (MediSkinCare). Elke schoonheidsspecialist heeft ruime praktijk ervaring en doet meerdere keren per jaar opleidingen en bijscholingen.

Périne

Sinds 1989 schoonheidsspecialiste en in 1992 eigenaresse van Instituut Périne. Vele opleidingen en specialisaties w.o. Voortgezette opleiding, Niveau 4, Acne, ontharingstechnieken,microdermabrasie, thermo-coagulatie en lymfedrainage specialisatie. Dermatologie voor schoonheidsspecialistes basis en gevorderd. Tevens is Périne anti-ageing specialist. In 2013 heeft Périne voor haar bedrijf de Beauty Award; beste salon van Nederland mogen ontvangen en sinds 2017 is zij gevraagd om zitting te nemen als één van de vijf juryleden van de Beauty-Award.


Anneke

Schoonheidsspecialiste en sinds 1997 werkzaam bij Instituut Périne. Vele cursussen gevolgd op het gebied van huidverbetering w.o. Dermatologie voor schoonheidsspecialistes basis en gevorderd, microdermabrasie, thermo-coagulatie en anti-ageing.


Nathalie

In 1990 haar diploma behaald en vervolgens diverse cursussen gevolgd op het gebied van huidverbetering en anti aging en verschillende ervaringen opgedaan in meerdere sectoren van het vak. Gespecialiseerd in huidverbetering , anti ageing.