Wij gaan door! Ondanks de algehele lockdown waardoor onze schoonheidssalon en Skin Concept Store t/m 9 februari 2021 gesloten zijn, staan we nog steeds dagelijks voor je klaar! Klik hier voor meer info

Vacature Schoonheidssalon Périne. Kom jij ons kleine gezellige en gedreven team versterken?

SCHOONHEIDSSALON PERINE IS EEN INSTITUUT IN MIJDRECHT (TUSSEN AMSTERDAM EN UTRECHT). WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN NATUURLIJKE HUIDVERJONGING EN -VERBETERING. EN DAT VOOR ZOWEL HET GEZICHT ALS HET LICHAAM. SINDS 1992 ZETTEN WIJ ONS IN VOOR ONZE CLIËNTEN. 

Huidinstituut Périne, tussen Amsterdam en Utrecht, staat voor natuurlijke huidverjonging en verbetering en streeft naar de meest optimale conditie van de huid. Door een eigen kijk op de beauty-branche, de persoonlijke aanpak en vooruitstrevende behandelingen, is Schoonheidssalon Périne al ruim 25 jaar een begrip in Mijdrecht en omstreken. Het gezellige en gemotiveerde team staat voor een hoog niveau van werken in kennis, technieken, ambiance en gastvrijheid. Dit alles heeft geresulteerd dat we trotse winnaar zijn van de Beauty Award NL voor beste huidinstituut van Nederland.

In de beautysalon worden de nieuwste technieken uitgebreid getest. Eerst testen, daarna met bewezen effectiviteit inzetten. De schoonheidsspecialisten behandelen hiermee minder gewenste huidaspecten. Voorbeelden zijn: vlekken, rode adertjes, overgevoeligheid, poriën, overbeharing, verslapping en rimpels. Tevens is “Périne” gespecialiseerd in de zogenoemde donkere- en de mannenhuid. Voor het volgen van de ontwikkeling van de huid wordt moderne apparatuur ingezet, zoals het Multi Analysis Center. Dit is een geavanceerde computer om de conditie van de huid te meten en te volgen.

Vacature Schoonheidssalon Périne; wordt jij de ‘personal trainer’ voor de huid van onze cliënten? Oefen jij ons vak ook met veel passie en deskundigheid uit zodat we samen kunnen werken naar het beste resultaat voor de huid? Kom dan ons team versterken!

Wij staan altijd open voor gemotiveerde allround schoonheidsspecialistes / huidtherapeut bij Schoonheidssalon Périne. Neem dus gerust contact met ons op en vraag naar Périne