Welkom bij Instituut Périne in Mijdrecht, gemeente de Ronde Venen,WINNAAR van de Beauty Award; Beste Beauty Salon van Nederland (klik hier en lees snel meer), een uniek schoonheidsinstituut voor totale huidverbetering en advies.

Al vanaf 1992 staat eigenaresse Périne Heerooms met haar team van schoonheidsspecialistes en huidspecialistes voor innovaties op het gebied van intensieve huidverbetering (Skin Intensive), ontspannende huidverbetering (Skin Experience), anti-ageing en acne. De huidconditie verbeteren, waarbij gekeken wordt vanuit een holistisch oogpunt, daar draait het om. Dit wordt ondersteund door de samenwerking met een huidtherapeut, diverse andere professionals en uiteraard de gespecialiseerde schoonheidsspecialistes van het Instituut. De ondersteunende producten en de intensieve behandelingen maken het plaatje compleet en zorgen ervoor dat het meest optimale, haalbare resultaat bereikt wordt.

In de beautysalon worden de nieuwste technieken uitgebreid getest voordat deze na bewezen effectiviteit worden ingezet. De schoonheidsspecialisten behandelen hiermee minder gewenste huidaspecten als vlekken, rode adertjes, overgevoeligheid, poriën, overbeharing, verslapping en rimpels. Tevens is “Périne” gespecialiseerd in de mannen huid.
Voor het volgen van de ontwikkeling van de huid wordt moderne apparatuur ingezet, zoals het Multi Analysis Center. Dit is een geavanceerde computer om de conditie van de huid te meten en te volgen.

Uniek aan Instituut Périne; Advies zonder afspraak

Uniek in de beautysalon Périne is dat je hier ook terecht kunt zonder behandeling. Périne werkt met gratis inloopspreekuren waarbij je een deskundig advies krijgt van één van de professionals. De beautysalon in Mijdrecht is er voor iedereen voor wie alleen het beste goed genoeg is. Périne ontvangt klanten uit de wijde omgeving zoals Uithoorn, Wilnis, Vinkeveen, Amstelveen, Aalsmeer, Breukelen, Maarssen en Woerden.

Elke schoonheidsspecialiste heeft een afgeronde vakopleiding als basis, aangevuld met enkele specialisaties en enige jaren ervaring. Bij Instituut Périne werken dus met recht professionals die de behandelingen en advisering doen.

Zowel uiterlijk als innerlijk telt bij Périne

Het uitgangspunt van beautysalon Périne is dat bij de behandelingen en advisering het uiterlijk onlosmakelijk verbonden is met het innerlijk. De juiste voeding en lichamelijke inspanning / ontspanning zorgen eveneens voor een stralend uiterlijk.
De schoonheidsspecialiste van Périne adviseert haar klanten dan ook over het gebruik van hoogwaardige voedingssupplementen. Tevens is er een samenwerking met diverse professionals, voor aanvullend deskundig advies. Kortom, een samenwerking die naar jouw behoeftes kan worden ingezet.

Wil jij jouw lichaam en geest in balans brengen? Maak dan een afspraak voor Skin Experience. Hier worden diverse lichaamsmassage en lichaamsbehandelingen gegeven die elke vorm van spanning laten wegvloeien.

Anti-Aging bij  Périne

Wil je naast het verbeteren van jouw huid ook de strijd aangaan tegen huidveroudering? In de beautysalon is een Skin Intensive Center gevestigd. Het Pascaud, HydroPeptide, Me-line en Dermatude Metatherapie anti-ageing concept is het meest innovatieve op het gebied van huidverjonging.

Je bent van harte welkom voor een behandeling of gratis advies in beautysalon – instituut Périne in Mijdrecht.