We zijn blij dat we vanaf 11 mei weer mogen behandelen in onze salon. Uiteraard brengen we je graag op de hoogte hoe we alle maatregelen binnen ons bedrijf toepassen. Klik hier voor meer info

De ene huid is de andere niet. Soms heeft een huid net iets meer nodig om te herstellen van fijne lijntjes, (frons)rimpels, kraaienpootjes, wallen, gevoelige huid, grove poriën, acné, vale huid, (acné)littekentjes, droge huid of huidverslapping. Périne Skin Intensive maakt bij de behandelingen voor gezicht en lichaam gebruik van innovatieve, bewezen effectieve apparatuur. Snel zichtbare verbetering door het gebruik van moderne techniek. In de wijde omtrek staan we bekend om de goede resultaten die we hiermee behalen. Skin Intensive is topsport voor de huid en vraagt een zorgvuldige verzorging thuis. We kunnen alleen iets bereiken als we goed samenwerken en daarom geven u als ‘Personal trainer’ voor uw huid’, naast advies over het thuisgebruik van de producten, ook tips over het aanpassen van voeding en lifestyle. Echt huiswerk dus! Zo bereikt u niet alleen sneller het gewenste resultaat, u houdt het ook langer vast.

Komt u voor de eerste keer? Dan nodigen wij u eerst uit voor een Skin Upgrade, waarbij wij niet alleen uw huidwensen bespreken, maar ook uw huid goed bekijken om het beste huidadvies aan u te kunnen geven. Voor de Skin Upgrade brengen wij € 25,00 in rekening, dit wordt echter verrekend met uw eerste behandeling.