Instituut Périne is één van de eerste specialistes in Benelux die de complete productrange en alle behandelingen uitvoert met de daarbij behorende apparatuur van Pascaud Beauty Innovations. Anti-Aging (link naar behandeling). Pascaud staat voor een natuurlijke manier van huidverjonging en huidverbetering zonder het toedienen fillers en andere stoffen; een natuurlijke facelift waarbij zonder operatie een jonger uiterlijk verkregen wordt. U blijft uzelf, maar dan met een jongere look! De producten van Pascaud zijn vrij van synthetische conserveringsmiddelen, minerale oliën, parabenen en uiteraard dierproefvrij. Op de eerste verdieping van “Périne” ervaart u dan ook alle comfort en luxe van een Pascaud Experience Instituut.

Bestel de producten van Pascaud online

Komt u regelmatig bij Instituut Périne? Bestel dan de mooie huidverzorgingsproducten van Pascaud snel en gemakkelijk via onze website? Klik dan hier voor het online bestelformulier en vul uw te bestellen producten in. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze uitgebreide webshop.

NIEUW: Pascaud online bestellen via onze Pascaud webshop

Nog nooit bij instituut Périne geweest, of wilt u als Pascaud gebruikster even rustig online winkelen, alle informatie lezen over de Pascaud producten en dan uw juiste keuze maken? Dat kan via onze uitgebreide Pascaud webshop. Altijd de nieuwste producten, aanbiedingen, snel en veilig geregeld.

Ga naar de webshop

Pascaud staat voor anti-ageing, oftewel huidverjongende producten en behandelingen. Naast specifieke huidverjongende behandelingen, zoals de Pascaud Wave (voor huidverstrakking), Pascaudlite softlaser (voor huidversteviging), BioSkinJetting (natuurlijke rimpelcorrectie) en Smoothing biedt Périne verschillende soorten salonbehandelingen waaronder de Professional Peeling/ TCA peeling (intensieve peeling) en de Professional Treatment. De behandelprijzen zijn er vanaf € 89,50.

Pascaud Professsional Peeling

De Pascaud Professional Peeling is een doorbraak op het gebied van anti-ageing en leidt tot een overduidelijke verjonging van de huid. De peeling maakt de huid weer strakker, gladder en jonger, ongeacht leeftijd, huidskleur of huidtype. Dode cellagen worden verwijderd en maken plaats voor gezonde nieuwe cellen. Daarmee krijgt de huid zijn helderheid en stevigheid terug en wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd.

Heeft u rimpels, een grove huidstructuur met acné-littekens, pigmentvlekken, een zonbeschadigde huid, weinig elasticiteit en/of een vale (rokers)huid? Dan is deze bijzondere en intensieve peeling van Pascaud een aanrader. Klik hier en lees meer info Professional Peeling/ TCA peeling

Pascaud Professsional Treatmetn

De Pascaud Professional Treatment is een intensieve reiniging die tevens verstevigend werkt op uw huid. De behandeling is geschikt voor gezicht, hals, decolleté en handen. Het is een buitengewoon effectieve combinatie van retinol (vitamine A), fruitzuren, enzymen, vitamine C, vitamine E en kaviaar. Deze behandeling is bijzonder geschikt als oppepper voor de huid, bijvoorbeeld tijdens een seizoenswisseling en voorafgaande de Pascaud Professional Peeling.
Professional treatment: € 88,50

Pascaud Skin Rejuvenation Programme

De Pascaud behandeling wordt thuis ondersteund met diverse producten. Het Pascaud Skin Rejuvenation Programme is een krachtige productlijn die de productie van collageen stimuleert en zorgt voor een totale huidverjonging. De huid wordt van buitenaf verzorgd met zogenoemde cosmeceuticals. Dit zijn huidverbeterende producten met een krachtige werking, die een stapje verder gaan dan de reguliere cosmetica. Ze houden het midden tussen cosmetica en farmaceutica en zijn wetenschappelijk ontwikkeld.

De Pascaud producten zijn dierproefvrij en bevatten geen synthetische conserveringsmiddelen. Onze producten worden volgens farmaceutische richtlijnen geproduceerd onder ISO 13485:2003, ISO9001:2000, ISO 22000 en HACCP certificering.’

ISO certificering uniek voor cosmetica

  • Productie in stofvrije ruimtes (clean room)
  • Productie in afgescheiden ruimtes om vermenging van stoffen te voorkomen
  • Quarantaine periode voorafgaand aan uitlevering producten (voedingssupplementen)
  • Herkomstregistratie van grondstoffen en eindproducten
  • Volledig gedocumenteerd kwaliteitsbewakingssysteem (van producten en fabriek)
  • Goed opgeleid personeel

Strenge eisen

Voor de ontwikkeling van de voedingssupplementen wordt samengewerkt met vooraanstaande universiteiten in onder meer Nederland (Amsterdam en Leiden), België (Gent, Leuven en Luik), Italië (Bologna), Frankrijk (Marseille, Montpellier) en Griekenland (Heraklion). De door de R&D samengestelde preparaten worden alleen in de markt gezet als er een duidelijke wetenschappelijke onderbouwing op therapeutisch én (product-) kwalitatief niveau aanwezig is. De planten die verwerkt worden in de voedingssupplementen worden geteeld conform aan de G.A.P. (Good Agriculture Procedures). Naast de vastgelegde criteria waaraan de telers moeten voldoen, worden de aangekochte grondstoffen (planten en andere bestanddelen) ook onderworpen aan een interne kwaliteitscontrole.

Daarnaast biedt Pascaud nutriceuticals: voedingssupplementen van farmaceutische kwaliteit, zoals de Collagen Booster Box. Hiermee verbeterd u uw huid van binnenuit.