HAPPY 30 BIRTHDAY PARTY

Speciaal voor onze vaste gasten.
PÉRINE 30 jaar.
Vier met ons mee!

Bruisend en vol energie, dat is 30 als levensjaar. Een tijd waarin je me-time en sociaal leven moeiteloos combineert met een ambitieuze baan en zelfontplooiing. Trends en innovaties volg je op de voet en wat passend is maak je eigen: PÉRINE anno NU.

ZATERDAG 24 SEPTEMBER VAN 15.00 TOT 17.00 UUR

ONTMOET, WIN EN GENIET

30 jaar is niet zomaar wat en dat realiseren wij ons maar al te goed. We zijn dan ook heel dankbaar voor het vertrouwen die jij, en al onze andere klanten, aan ons geven. Daarom trakteren wij je op een feestelijke middag en nodigen we je graag persoonlijk uit op onze HAPPY BIRTHDAY PARTY. Want, geen jubileum zonder feest en geen feest zonder dat jij bent geweest.

Natuurlijk realiseren wij ons dat iedereen alleen komt en daar hebben wij dan ook over nagedacht. Je zult je dan ook niet alleen voelen door de twee leuke acts die wij speciaal voor deze middag hebben uitgenodigd. Kortom, je komt alleen, maar zult je niet alleen voelen. Naast de leuke acts, komen ook ‘oud’ medewerkers van Périne, ontmoet je mensen met dezelfde interesses, geniet je van heerlijke hapjes en drankjes en maak je kans op het winnen van spectaculaire prijzen!

HAPPY 30 BIRTHDAY VERLOTING

Zoals je van ons gewend bent, houden we van verrassingen. Dat zul je dan ook tijdens het feest ervaren. Daarnaast maak met je aanwezigheid kans op:

  • een heerlijke hotelovernachting voor twee personen
  • een VIP -middag; voel je V I P en laat je verrassen; bezoek bij Périne voor quick behandeling en make-up touch up, bezoek aan HiZi Hair Mijdrecht; wassen van de haren, haarmasker en föhnen en ter afsluiting een High Tea voor twee personen bij restaurant Meesters Mijdrecht.
  • een huidverzorgingspakket aangevuld met producten van jouw favorieten merk t.w.v. € 300.00

Wees welkom

Dit speciale feest vieren we graag op een speciale lokatie. Van 15.00 uur tot 17.00 uur ontvangen we je dan ook graag op onze Happy BIRTHDAY party bij Restaurant Meesters in Mijdrecht. https://www.restaurantmeesters.nl/ . Laat je twee uur lang verrassen; verwennen en entertainen zoals je van ons gewend bent.Laat je ons weten dat je komt?

We hopen op jouw komst en kijken uit naar jouw reactie. Dat kan door je hier aan te melden: info@perineclone.nbsals.nl