Ben je op zoek naar huidversteviging, een anti-ageing concept dat perfect aansluit op de andere methodes van Périne voor rimpelcorrectie en huidverjonging? Dan is de Pascaudlite Softlaser zeker wat voor jou. Deze liftende, verstevigende en drainerende methode helpt bij de lifting van de ogen en versteviging van het gezicht.

HUIDVERSTEVIGING DOOR SOFTLASER BEHANDELING

De Pascaudlite Softlaser behandeling is ideaal voor de lifting van de ogen, lifting en versteviging van het gezicht, verstrakking van de oogcontouren en behandeling van vochtwallen onder de ogen.

De zogenoemde ‘Niet Invasieve Laser-technologie’, of koude laser, is bovendien zeer geschikt als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen. Al na de eerste Pascaudlite Softlaser behandeling is het resultaat zichtbaar. De laser ondersteunt ook veel van de andere behandelingen van Périne Skin Intensive.

WERKING PASCAUDLITE SOFTLASER

De Pascaudlite Softlaser gebruikt zuiver licht met één specifieke golflengte (laser) om cellen te stimuleren. Huidcellen kunnen licht gedeeltelijk absorberen. Van dit specifieke licht neemt de huidcel zodanig veel op dat de stofwisseling wordt beïnvloed. Het gevolg: een verhoogde activiteit van de cel. Revitalisatie dus.

Door de Pascaudlite Softlaser behandeling meerdere keren te herhalen herstelt het metabolisme van de cel zich en als gevolg daarvan wordt de huid voor langere tijd gerevitaliseerd. Voor langdurige resultaten wordt een startkuur van tien Pascaudlite Softlaser behandelingen – met twee behandelingen per week – geadviseerd.

Losse Pascaudlite Softlaser behandelingen zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld vlak voor een feest. Je zal dan zeker resultaat zien, maar dat houdt minder lang aan.

DE VOORDELEN VAN PASCAUDLITE SOFTLASER:

  • Je hebt direct zichtbaar huidverstevigend effect dat lang aanhoudt, zonder operatie.
  • De behandelingen zijn licht ontspannend, geheel pijnloos en honderd procent veilig.
  • De Pascaudlite Softlaser is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren.

Prijs: Pascaudlite Softlaser vanaf € 92,50 (deel behandeling), hele gelaat € 139,50.

LED CHROMO- & INFRAROODTHERAPIE

Vier lichtbronnen kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. De infraroodtherapie zorgt voor herstellende energie, doorbloeding, productie van collageen en elastine en stimulatie van de celstofwisseling. De chromotherapie bestaat uit rode, blauwe en groene LED’s die elk hun specifieke werking op de huid hebben. Afhankelijk van de gewenste beauty oplossing worden er verschillende  kleuren samen met de infrarood ingezet.

  • Zichtbaar fijnere en stevigere huid
  • Celherstel (Infrarood )
  • Stimulerend voor huidfuncties (rood licht)
  • Huid kalmerend ( blauw – groen licht)
  • Brengt producten dieper in de huid
  • Stevigere hals
  • Ontspannende behandeling

LED toegevoegd tijdens jouw behandeling € 57,50.

Je kunt een afspraak voor een Pascaudlite Softlaser en/ LED behandeling inplannen door te bellen met Périne in Mijdrecht, tel.: 0297-273121. Of laat hier jouw gegevens achter zodat je wordt teruggebeld.