Institiuut Périne in Mijdrecht is sinds 1992 actief in de beautybranche en specialist op het gebied van natuurlijke anti-ageing en huidverbetering. Vele congressen, beursen en trainingen worden gevolgd om bij te blijven en in te kunnen spelen op de behoefte van de consument. Kwaliteit en kwantiteit staan hoog in het vaandel.

The Facelift Alternative

De beautybranche is een branche die altijd in beweging  en/of  ontwikkeling is. Een dynamische ontwikkeling die op de voet gevolgd wordt door de specialistes van ‘ Périne ‘. Eén van de ontwikkelingen die perfect aansluit bij de andere natuurlijke anti-ageing behandelingen die “ Périne” biedt, is de Meta Therapy. Een 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode, voor zowel man als vrouw, die direct zichtbare resultaten geeft, zonder dat daar botox, injectables of zelfs plastische chirurgie aan te pas komt. Het verbetert de algehele conditie van de huid en wordt succesvol ingezet bij de behandeling van fijne lijntjes, diepe (frons)rimpels, kraaienpootjes, wallen, grove poriën, gedehydrateerde huid, verslapte kaaklijn, (acne) littekens, hyperpigmentatie en algehele huidverslapping. Naast de behandeling van het hele gelaat, hals of decolleté, kunnen ook individuele rimpels behandeld worden.

Tijdens de salonbehandeling, met geavanceerde apparatuur en speciale subjectables, wordt het huidvernieuwingsmechanisme geactiveerd, precies dáár waar het allemaal gebeurt in de huid. De collageen en elastine productie komt op gang: een natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Al na de eerste behandeling voel en zie je resultaat; in kuurverband zijn de resultaten ongekend!

Een frissere blik, een stevigere huid, strakkere contouren, vervaagde rimpels en een egalere teint dankzij deze 100% natuurlijke anti-ageing behandeling.

META THERAPY De nieuwste technologie

De Meta Therapy behandelingen bij instituut Perine worden door de all-round schoonheidspecialistes uitgevoerd met het allernieuwste Meta-Ject apparaat van Dermatude; de Meta-Ject FX-100. Het apparaat is volledig digitaal, waardoor het bereik intensiever is door de verhoogde microperforaties per seconde. De frequentie kan ingesteld worden van 50 tot 150 jects per seconde zodat we elke huid kunnen behandelen.

Flex Head Technology
De stempelkop heeft een licht gebogen vorm, zodat alle naaldjes in de huid binnendringen tot het oppervlak van dezelfde diepte. De naaldjes hebben een Flex Head Technology. Dankzij deze technologie passen deze zich aan op het oppervlak van de huid.

  •  Veilig en 100% natuurlijk
  •  De keuze van toonaangevende instituten wereldwijd
  •  Maakt botox, fillers of facelift overbodig!
  •  Direct zichtbaar effect

Hoe werkt Dermatude Meta Therapy?

“100% natuurlijke anti-ageing behandelingen met resultaten op het niveau van plastische chirurgie, zonder gebruik van injecties, fillers of botox. The facelift alternative!”
Dermatude Meta Therapy is een 100% natuurlijke anti-ageing salonbehandeling voor huidverjonging en huidverbetering van binnenuit. Het concept is opgebouwd rondom een zeer doeltreffende behandeltechniek: Meta Therapy. Meta Therapy behandelingen stimuleren de collageen en elastine productie in de huid, waardoor huidverjonging van binnenuit wordt gerealiseerd. Dit is een 100% natuurlijk proces. De inzet van fillers, injectables of botox wordt dankzij Dermatude Meta Therapy vaak opnieuw overwogen. Het concept geeft invulling aan de ruimte tussen beauty behandeling en cosmetische chirurgie. Na 1 behandeling merkt men al resultaat en in kuurverband van ongeveer 8 behandelingen zijn de resultaten ongekend.

Voor een persoonlijk advies, nodigen wij je graag uit.

Wil je meer informatie over de Dermatude Meta Thearpy behandeling of direct een afspraak maken? Neem direct contact op met Périne in Mijdrecht en bel tel.: 0297-273121. Of laat je terugbellen middels het contactformulier.