Energie, het thema dat dit jaar bij ons in de salon centraal staat. Want wat is er fijner dan een energiek gevoel. Iedere drie maanden geven mijn collega’s en ik er een andere draai aan en belichten we een andere kant van energie met betrekking tot de huid.

Boosten
Boost your energy is het huidige thema, want na de winterperiode kan de huid vaak wel een extra ‘boost’ gebruiken. De ingrediënten die daarvoor zorgen zijn bijvoorbeeld: retinol, LED, Microdermabrasie, koude laser, fruitzuren, pakkingen én Natural Face Lifting bindweefselmassage. Al deze methoden en ingrediënten hebben we dan ook speciaal voor deze periode in één behandeling gevoegd, waardoor we een speciale “Boost Your Energy” behandeling hebben ontwikkeld. Een behandeling die na 90 minuten de huid weer energie heeft gegeven die het nodig heeft om zacht, glad, glanzend en weerbaar te zijn.

LED en Laser
De afkorting LED staat voor, Light Emitting Diode. Het is een lichttherapie dat al ongeveer 50 jaar door onafhankelijk onderzoeken is onderzocht op therapeutische voordelen. En met succes. Zo laat de juiste dosering en kracht van rood licht bijvoorbeeld een positieve verandering op cellulair niveau zien. Daarnaast heeft LED als voordeel dat het geen warmte op de huid geeft, goed in combinatie gaat met huidverzorgingsproducten en het snel resultaat laat zien.

De laser waarmee wij in huidverbeterende behandelingen werken is de Diode Laser. Laser staat voor light Amplification by Stimulated Emission of Radiation (lichtversterking door gestimuleerde uitzending van straling). De Soft Laser die wij tijdens deze Boost Your Energy behandeling gebruiken is een zogenoemde koud laser en gebruiken we in dit geval speciaal voor rondom de mond. De Soft laser werkt positief op de mitochondriën. Dit zijn de energiefabrieken van de cel, waardoor het resultaat van deze behandeling verstevigend is.

Nog meer energie
De Natural Face Lifting die in de behandeling zit, is een bindweefselmassage die eveneens verstevigend werkt, maar manueel wordt gedaan. Rondom de ogen geeft dit een bijzonder mooi effect en met de Microdermabrasie behandelen we het halsgebied. Microdermabrasie zorgt ervoor dat op een mechanische manier de dode huidcellen van de huid worden verwijderd, waardoor de huid niet alleen gestimuleerd wordt, maar ook makkelijker werkstoffen op kan nemen uit bijvoorbeeld een pakking.

Actief zijn, bewegen en je lichaam gezond houden zijn belangrijk om ook de huid in een goede conditie te houden. Uiteraard zijn er naast goede behandelingen ook andere producten die in het thuisritueel gebruikt kunnen worden, om de huid er energiek uit te laten zien. In mijn volgende column zal ik daar verder op ingaan.

Heb je vragen over deze behandeling of andere huidvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Stralende groet,
Périne