Een mooie huid begint al 25 jaar bij Instituut Périne. Innovate & Celebrate 25! Natuurlijke huidverbetering en anti-aging. Zonder inspuiting of botox er toch jonger uitzien.


RESERVEREN KAN MAKKELIJK EN SNEL!

Laat u verwennen, inspireren en adviseren door de beauty specialistes van Périne en de gerenommeerde merken. Meld u snel aan via de link die u bij de betreffende behandelingen vindt. We kijken uit naar uw komst in onze speciale CELEBRATE & INNOVATE WEEK VAN 19 TOT EN MET 22 SEPTEMBER.
U kunt ook contact opnemen via onze website of bellen naar (0297)273121

INNOVATE & CELEBRATE 25! SUPER DEAL*:

Instituut Périne staat voor het beste resultaat voor uw huid. Onze behandelingen zijn effectief, maar ook intensief. Daarom starten wij deze niet zomaar. Eerst willen wij u en uw huid leren kennen en uw huid voorbereiden op deze effectieve behandelingen. De conditie van uw huid wordt immers niet alleen bepaald door hoe u deze verzorgd. Uw gezondheid en voedings- en leefpatroon hebben daar ook een grote invloed op. Tijdens een uitgebreid intakegesprek ontvangen wij van u de informatie die wij nodig hebben. Gebruikmakend van innovatieve meetapparatuur maken wij een analyse van uw huid. Dit resulteert in het beste advies op basis uw wens in natuurlijke huidverbetering of huidverjonging. Dus zonder inspuiting of botox!

Na het intakegesprek, dat plaatsvindt tussen 1 en 16 september 2017, start u met de basisverzorgingsproducten* van een van onze cosmeceutische merken. Wij kennen deze producten door en door en weten daar de beste resultaten mee te behalen. Vervolgens nodigen wij u uit voor de Celebrate behandeling waar u slechts € 25,00 voor betaalt. Dit zal zijn in de week van 19 t/m 22 september 2017. De waarde van deze behandeling is gemiddeld € 75,- en duurt ca 45 minuten.
De vervolgbehandeling waar u een gratis upgrade t.w.v. € 25,00 bij ontvangt vindt plaats voor 31 oktober 2017.

Let op: deze Superdeal is alleen geldig voor mensen die nog geen kennis hebben gemaakt met Instituut Périne. Voor bekenden van Périne is er een speciale Meet & Greet the merk experts georganiseerd. Klik hier voor meer info

Klik op onderstaande button om direct een afspraak te maken.

Afspraak maken

 

Nadat u uw gegevens hebt ingevuld, vermeld u uw voorkeur van dag, tijd en bij vragen / opmerkingen;  super deal. Wij nemen dan zsm contact met u op om de afspraak voor het intake gesprek in te plannen. Bellen mag natuurlijk ook naar 0297-273121.

CELEBRATE 25! PROGRAMMA** 19 TOT EN MET 22 SEPTEMBER

Door op de naam van het merk te klikken, heeft u direct een link. U kunt hier meer info over het merk lezen.
Onderaan het programma vindt u tevens nog enkel toelichtingen.

Dinsdag 19 september       13.00 – 21.00 Pascaud Natuurlijke Anti-Aging

18.00 – 19.15 Youngblood Tutorial, Dit zie meer info onder het programma.

19.30 – 21.00 Youngblood Tutorial, Dit zie meer info onder het programma.

Woensdag 20 september   13.00 – 21.00 HydroPeptide Seeing is believing

18.00 – 21.00 Body Expert Meet & Greet, zie meer info onder het programma

19.30 – 21.00 Genoxage- DNA gepersonaliseerde verzorging, zie meer info onder het programma

Donderdag 21 september  13.00 – 21.00 Murad The Inclusive Health System

10.00 – 17.30 Youngblood Make-up Experience EXTRA INGELAST! zie meer info onder het programma

Vrijdag 22 september          09.00 – 17.30 Youngblood Make-up Experience = VOL! Extra dag donderdag 21 september

09.00 – 17.30 Dermatude –The Facelift Alternative

09.00 – 17.30 Body Expert Meet & Greet, zie meer info onder het programma

* voorwaarden Celebrate 25! Super Deal: na het intakegesprek, dat plaatsvindt tussen 12 en 16 september 2017, start u met de basisverzorgingsproducten*. De behandeling waar u slechts € 25,- voor betaalt wordt ondergaan in de periode van 19 t/m 22 september 2017. De waarde van deze behandeling is gemiddeld € 75,- en duurt ca 45 minuten. De vervolgbehandeling vindt plaats voor 31 oktober 2017. 

* onder de basis wordt verstaan: reiniging, serum en dag- en nachtverzorging (niet bij prijs inbegrepen)


EN DAT IS NOG NIET ALLES!

Naast bovengenoemde, waarover u hieronder uitgebreidere info kunt lezen, hebben we nog veel meer feestelijke acties voor u. Een speciale goodie-bag die u voor slechts € 25,00 kunt aanschaven, waarvan de gehele opbrengst volledig gaat naar het goede doel; STOPhersentumoren.nl, een wensboom en een heuse wheel of beautyKlik hier en lees snel verder.


CELEBRATE 25! MEET & GREET THE BODY EXPERT

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van verstrakking van de lichaamshuid, het verbeteren van de circulatie in de benen of het effectief aanpakken van striae of cellulite? Maak dan een afspraak voor een Meet & Greet met onze body-expert! Terwijl u geniet van een weldadig voetenbad en scrubmassage kunt u al uw vragen afvuren op onze ervaren bodyspecialiste. Kosten € 25,- die u direct weer in mindering krijgt op uw eerste bodybehandeling.

Rooster Celebrate 25! Meet & Greet The Body Expert:
Woensdag 20 september 18.00 – 21.00 uur
Vrijdag 22 september 09.30 – 17.30 uur

Klik op onderstaande button om direct een afspraak te maken.

Afspraak maken

Nadat u uw gegevens hebt ingevuld, vermeld u uw voorkeur van dag, tijd en bij vragen / opmerkingen;  Celebrate Meet & Greet The Bodyexpert Of bel naar 0297-273121.

CELEBRATE 25! YOUNGBLOOD MAKE-UP TUTORIAL

Tijdens onze jubileum feestweek heeft u tweemaal de mogelijkheid om de laatste technieken in het aanbrengen van make-up bijgebracht te krijgen. Zo bent of blijft u up-to-date op make-upgebied. Beide keren kost u dat slechts € 25,00! Op dinsdagavond 19 september kunt u deelnemen aan de vijf kwartier (!) durende Youngblood make-up Tutorial in een groep van maximaal 5 personen. Neem dus gerust uw vriendin(nen) mee! Uiteraard wel even snel aanmelden, want VOL=VOL. U kunt zich ook opgeven voor de Youngblood make-up Tutorial Individual op donderdag 21 en vrijdag 22 september. Deze tutorial duurt 25 minuten.

Rooster Celebrate 25! Youngblood make-up tutorial:
Youngblood make-up tutorial Group: dinsdagavond19 september 18.00 – 19.15 uur en van 19.30 tot 20.45 uur
Youngblood make-up tutorial Individual: vrijdag 22 september 09.30 – 17.30 uur
Youngblood make-up tutorial Individual: vrijdag 22 september 09.30 – 17.30 uur (DEZE IS REEDS VOLGEBOEKT)

Klik op onderstaande button om direct een afspraak te maken.

Afspraak maken

Nadat u uw gegevens hebt ingevuld, vermeld u uw voorkeur van dag, tijd en bij vragen / opmerkingen; Youngblood Tutorial individual of group. Of bel naar 0297-273121.

CELEBRATE 25! DNA, PERSOONLIJKER KAN NIET

Altijd al benieuwd in hoeverre uw huidconditie erfelijk is? Laat uw DNA testen en ontvang 4 verzorgingsproducten die speciaal voor uw gemaakt worden op basis van uw DNA. Hoe uw huid veroudert, is voor bijna 60% afhankelijk van uw genetische opbouw. Dat is de binnenkant; het genotype. Het overige deel is afhankelijk van factoren van buitenaf, het fenotype; dieet, uw omgeving, leefgewoonten, et cetera. Het grootste deel dat bepaalt hoe uw huid veroudert, ligt dus al besloten in uw genen vanaf het moment dat u op de wereld kwam. Negen specifieke genotypen die huidveroudering en andere verouderingsverschijnselen bepalen, kunnen nu worden vastgesteld door het DNAskin Matrix Mapping™ (USA-patent). Dit is niet alleen een exclusieve methode om dit alles vast te stellen, het is tegelijkertijd de meest innovatieve en geavanceerde huiddiagnose die er bestaat, want hij is op basis van uw persoonlijke DNA.

DE 9 ESSENTIËLE, DERMATOLOGISCHE VARIABELEN DIE HUIDVEROUDERING BEPALEN

Via afname van wat wangslijm kan onze gekwalificeerde Genoxage-specialist met behulp van de DNAskin Matrix Mapping-methode™ een uitvoerig verslag opmaken over de conditie van uw huid. In dit verslag komen de volgende onderwerpen aan de orde, die allemaal met huidveroudering te maken hebben:

 • Vocht – vetbalans
 • Rimpels – hoeveelheid en diepte
 • Elasticiteit – weefselstructuur
 • Dermatologische aandoeningen
 • Oxidatie – ontstaan van vrije radicalen
 • Cellulaire levensduur
 • Pigment – melanine
 • Lichtgevoeligheid – huidveroudering
 • Gevoeligheid – tolerantie van je huid

Verder komen er de volgende aspecten nog in het verslag te staan:

 • Analyse van je huidconditie van dat moment.
 • Genetische bepaling met betrekking tot je aanleg voor cellulite, alopecia (haaruitval) en de conditie van je haar.
 • Evaluatie en aanbevelingen van en voor jouw persoonlijke leefgewoonten, dieet, suppletie en huidverzorging.

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN

Op basis van dit verslag stelt Genoxage cosmeticaproducten samen die exclusief zijn afgestemd op uw DNA en de huidige conditie van uw huid. Deze Genoxage dermocosmetische producten bevatten een combinatie van ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk is vastgesteld. In elk product zitten de beste ingrediënten, die tezamen de beste prestatie leveren voor een effectieve, preventieve en herstellende werking.

(Vanzelfsprekend worden persoonlijke DNA-gegevens met niemand gedeeld, en worden ze beveiligd bewaard en behandeld volgens de geldende richtlijnen en normen.)

PREVENTIE EN HERSTEL VOOR ELKE LEEFTIJD, VOOR ELKE HUIDCONDITIE

De Genoxage-producten zijn er vanzelfsprekend niet alleen voor mannen en vrouwen die hun huidveroudering al in de spiegel zien! Want, hoe uw huid veroudert, ligt immers al voor zo’n 60 procent vast. Dus is met Genoxage preventie mogelijk om ervoor te zorgen dat uw huid en haar functies zo lang mogelijk in optimale conditie blijven. En dat kan met deze DNA-analyse en de daarop afgestemde producten. En datzelfde geldt voor mannen en vrouwen die de al zichtbare huidveroudering willen stoppen én herstellen. Ook dat kan met deze persoonlijke cosmetica. Want, we willen allemaal wel oud worden, maar er niet oud uit zien!

GEPERSONALISEERDE BIO-INTELLIGENTE VERZORGING

Het Genoxage-assortiment omvat de volgende producten:

 • DNAskin Matrix Mapping™
 • Voorbereidende crème: Complex 5 actions – 4 weken
 • Gepersonaliseerde Essential Cream – gezicht en hals
 • Gepersonaliseerd Intensive Serum – gezicht en hals
 • Gepersonaliseerde Eye Contour – oogcontourcrème

PRIJZEN

Voor de complete gepersonaliseerde bio-intelligente verzorging, dus incl. de DNA-analyse, adviezen en de 4 producten, is de prijs € 669,-. Nadat wij uw producten vanuit Barcelona hebben ontvangen, nemen wij contact met u op, waarna u de producten kunt komen afhalen.

Rooster Celebrate 25! DNA
Woensdag 20 september 18.00 – 21.00 uur

Klik op onderstaande button om direct een afspraak te maken.

Afspraak maken

Nadat u uw gegevens hebt ingevuld, vermeld u uw voorkeur van dag, tijd en bij vragen / opmerkingen; Genoxage. Of bel naar 0297-273121.