JE HUID GAAT LEVENSLANG MEE

maar verandert door verschillende externe en interne invloeden.
Ons lichaam wordt beschermd door onze huid, ons grootste orgaan. Pas wanneer deze in goede conditie is, is deze in staat ons duurzaam te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

In de maanden april, mei en juni, lichten we producten en behandelingen uit die de duurzaamheid van jouw huid ondersteunen. Een ontwikkeling die aansluit op de behoeften van nu, waarbij rekening wordt gehouden met de toekomst.

Daarnaast laten we je zien dat wij streven naar een ecologische, ‘groene’ bedrijfsvoering. Dit doen we o.a. door een bewuste keuze van de cosmetica merken, door het bieden van een diversiteit aan duurzame behandelingen en zoveel mogelijk gebruik te maken van milieu vriendelijke en/ of recyclebare materialen en een gescheiden afvalsysteem. Wat ons betreft is dit dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden: bij een duurzame huid past een verantwoorde omgang met het milieu (ECO).

 

BEHANDELINGEN

Druk, druk, druk!
Ben jij zodanig druk en altijd in de weer dat je dit als stress ervaart? Heeft dit direct weerslag op je gelaat, met als resultaat een onrustige huid en ontsierende oneffenheden? Laat je door ons dan eens meer vertellen over HydroPeptide.

Kies bijvoorbeeld voor de efficiënte Hydropeptide Express Facial. Daarin wordt het antistress masker gebruikt dat uitermate geschikt is voor een gestreste, vermoeide en onevenwichtige huid. Na slechts één behandeling is de huid zichtbaar gekalmeerd, verfrist en evenwichtiger.

Hydropeptide Express Facial – 45 minuten – € 67,50

Afspraak maken

 

Werk aan je eigen duurzaamheid: balans in lichaam en geest

Wil je duurzaam plezier hebben van je huid? Zorg dan, naast de juiste huidverzorging, voor een optimale conditie, gezonde voeding en voldoende ontspanning. De specialistes van “Périne” adviseren  je graag bijvoorbeeld over de huidverbeterende producten van Dr. Murad. Dr. Murad behandeling bevat al deze ingrediënten:

–       De actieve werkstoffen worden zorgvuldig afgestemd op je huidbehoefte en zorgen voor voeding van de huid tot in de diepere cellagen. Hiermee verbeter je de conditie van je huid.
–       De massages zorgen voor een aangename ontspanning.
–       Wanneer je thuis bent heb je een recept in je mail voor een smakelijk gerecht dat je huidconditie ondersteunt.

Dr. Murad behandeling va 60 minuten – € 75,00

Afspraak maken

 

Weg met die grauwsluier!

Soms kan er zo’n waasje op je huid liggen, waardoor je huid er grauw en vaal uitziet. Kom dan eens langs voor de Lift Experience van Decléor. Deze behandeling kan met recht een Experience worden genoemd! Naast de heerlijke massages onderga je een bijzondere maskerervaring. Deze stimuleert de doorbloeding van de huid. Een betere doorbloeding zorgt voor een verbetering van de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van de afvalstoffen. Dit verbetert de conditie van de huid. En een betere huidconditie zorgt voor een duurzamere huid.
Decléor Lift Experience behandeling 90 minuten € 82,50

Afspraak maken

 

Help, mijn huid verslapt!

Naarmate de huid langer meegaat (lees: ouder wordt) lossen o.a. de collagene vezels op die de huid haar stevigheid geven. Een bindweefselmassage stimuleert de fibroblasten in de huid tot aanmaak van nieuwe collagene vezels, waardoor de huid weer steviger wordt. Daarnaast wordt door deze massage histamine aangemaakt dat het afweermechanisme versterkt. Het resultaat: een betere opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen, waardoor de huid steviger wordt en een frisse uitstraling krijgt. De conditie van de huid blijft langer optimaal.

* Bindweefselbehandeling (inclusief peeling en masker): € 82,50

* Bindweefsel Elite behandeling (inclusief peeling, ampul, LED ondersteuning en intensief masker): € 165,00

Afspraak maken

 

Beetje geïrriteerd vandaag?

Geniet dan van de Calming facial, deze zorgt ervoor dat zelfs de gevoelige huid weer zal stralen na deze kalmerende, rustgevende behandeling. Een zachte peeling verfrist de huid zonder irritatie, terwijl een voedend masker helpt om de huid te beschermen en de hydratatie te herstellen.

Een perfect cadeau voor je huid dat onmiddellijk de tekenen van roodheid zichtbaar verminderd en zorgt voor een egalere teint. De uplifting oogbehandeling geeft de perfecte finish van deze zachte, herstellende behandeling!

Hydropeptide Calming Facial – 60 minuten – € 95,00

Afspraak maken

 

Futloze huid? Boost it up!
Soms heb je van die dagen dat je moe wordt van je eigen aangezicht: jij bent wel energiek, maar jouw huid is volkomen futloos! Boost it up! Mesotherapie geeft je huid een ultieme vochtboost. Het vult allerlei belangrijke stoffen aan in je huid, die zorgen voor de verbetering van de kwaliteit en uitstraling van je huid. Fijne lijntjes en rimpels verminderen en de celvernieuwing wordt gestimuleerd met een verbluffend eindresultaat! Daarmee werk jij aan de duurzaamheid van jouw huid!

Resultaat:

* Huidverbetering (maar liefst 80% verbetering van de huidporiën)
* Vervaging fijne rimpels
* Verfijning van de structuur

Meso gezichtsbehandeling: € 214,50

Afspraak maken

 

Producten

Grauwe huid door luchtvervuiling

Is je huid grauw? Dit ontstaat doordat je huid iedere dag wordt blootgesteld aan luchtvervuiling, zoals UV-stralenen giftige stoffen. Hierdoor vermeerdert het aantal vrije radicalen, die gezonde huidcellen aanvallen en vervolgens vroegtijdige huidveroudering kunnen veroorzaken. Rimpeltjes, ouderdomsvlekjes en verlies van glans zijn hier het gevolg van.

De producten van Dr. Murad Environmental Shield werken ophelderend en verbeteren de veerkracht en textuur van de huid. Krachtige anti-oxidanten van vitamine C bestrijden de effecten van omgevingsfactoren op de huid.

Extreme beschadiging door invloeden van buitenaf? Het Environmental Shield Daily Renewal Complex herstelt als geen ander het beschadigde weefsel en daarmee de duurzaamheid van jouw huid.

Daily Renewal Complex (fase 2 product) – 50 ml – € 125,00

Direct bestellen

 

Wel genieten van de zonneschijn, maar geen zin in rimpels en pigmentvlekken?

Het is bijna zover: de zomer is in aantocht! De zon brengt veel goeds, zoals vitamine D, dat voornamelijk onder invloed van de zon in de huid wordt aangemaakt. Helaas richt zonlicht ook veel schade aan. Maar liefst 80% van de huidveroudering ontstaat door UV stralen! Gelukkig kun je zelf ook veel doen om je huid te beschermen tegen huidveroudering. Een duurzaam cadeau voor je huid, want wat je goed beschermd, gaat tenslotte langer mee!

Wij hebben 4 uitblinkers in zonbescherming voor jou op een rijtje gezet:

*Pascaud UV Defense  is een dagcrème én een UV beschermer in één, die ervoor zorgt dat je huid mooi blijft. Deze parfumloze hydraterende dagcrème beschermt tegen veroudering door de zon en verbranding (>spf30) . De crème laat geen wit laagje achter op je huid.

Pascaud YV Defense 50 ml € 68,80

Direct bestellen

 

*Voor de Decléor fans is er de lichte, frisse en zijdeachtige BB Crème Activatrice d’Hydratation: een hydraterende dagcrème en foundation in één. Deze gekleurde dagcrème zorgt dat de vochtbalans behouden blijft en heeft een beschermingsfactor SPF15. De roze/beige tint geeft dekking aan de verschillende huidtinten en zorgt voor een gezonde glans. Ook ideaal voor de jeugdige huid.
Decléor BB Crème Activatrice d’Hydratation 40 ml € 35,70

*Liever een factor hoger? Kies dan voor de DD Fluïde Écran Quotidien. Deze beschermende, niet vette emulsie beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van de zon en tegen verontreiniging. Door de vloeibare textuur kan het over elke gewenste dagcrème worden aangebracht en zorgt het voor een gelijkmatige, langdurige bescherming.
Decléor: DD Fluïde Écran Quotidien 30 ml € 31,20

Direct bestellen

 

*Voor de liefhebbers van HydroPeptide is er de prijswinnende HydroPeptide Solar Defense. Deze niet-vette zonnebrandcrème van Hydropeptide past zichzelf aan de kleur van jouw teint aan en biedt onberispelijke dekking, terwijl de antiverouderende elementen hydrateren, beschermen en helpen de huid te zuiveren. De crème heeft een mooi camouflerend effect, zodat pigmentatie en roodheid niet meer opvalt. Geschikt voor alle huidtypes en zelfs dus voor de gevoelige huid en de  acné/problematische huid.

HydroPeptide Solar Defense 50 ml € 44,00

Direct bestellen

 

See the difference

Water is van levensbelang voor de duurzaamheid van ons lichaam. Maar niet op elke plek ter wereld is schoon drinkwater vanzelfsprekend. Charity Water voorziet ontwikkelingslanden van schoon en veilig drinkwater. Deze worden gefinancierd door de verkoop van HydroPeptide’s Eye Authority. Deze bijzondere oogcrème heeft vele awards in de wacht gesleept w.o.:  5 Best Eye Creams,  Editor’s Choice en Reader’s Choice.

Wat dit wondermiddeltje doet? Het vertraagt de tekenen van veroudering en vermindert donkere kringen onder je ogen. Kies voor deze vierdimensionale oogcrème, die onmiddellijk zorgt voor een verhelderend effect. Daarmee kies je voor een duurzame, heldere oogopslag én een duurzame bron van veilig drinkwater.

HydroPeptide Eye Authority 15 ml € 65,00

Direct bestellen

 

Krijg je vitale uitstraling terug!

Heeft jouw huid de streling van het voorjaar nodig? De Cure Poudre d’Energie van Decléor geeft jouw huid in 10 dagen haar vitale glans terug. Rijk aan essentiële oliën en fruitextracten. Door de combinatie met vitamine C krijgt de huid een prachtige glans. Door de vitaliteit terug te brengen in de huid wordt de conditie geoptimaliseerd. Dit verhoogt de duurzaamheid van de huid.

Decléor Cure Poudre d’Energie 10 ml (10 daagse kuur) € 26,90

Direct bestellen

 

Met respect voor de natuur: aromatherapie

In de aromatherapie wordt gewerkt met essentiële oliën. Deze aromatisch geurende en vluchtige concentraten zijn ontrokken aan bloemen, bladeren, vruchten, schorsen, zaden en wortels van planten. Zuivere essentiële oliën zijn bijzonder werkzaam. Ze bevatten actieve ingrediënten, die 100 keer hun natuurlijk werking bevatten. Ze hebben namelijk het fantastische vermogen om hun weldadige eigenschappen wederzijds te versterken (synergie). Daarom zijn de AROMESSENCESTM van Decléor altijd samengesteld uit 3 tot 9 verschillende essentiële oliën, gecombineerd met een basis van plantaardige oliën, bevatten geen conserveermiddelen, om een optimale affiniteit met de huid te verkrijgen. De formulering is dus een combinatie van wetenschappelijke werkzaamheid en gebruiksplezier! Er is een aromessence voor elke huid die duurzaam in conditie wil blijven.

Ze zijn:
100 % natuurlijk
100 % zuiver
100% werkzaam
Decléor huidverzorging: expert in huid en natuur!

Decléor Aromessence 15 ml v.a. € 54,40

 

Make-Up

Hoe zuiver is jouw make-up?
De producten van Youngblood zijn gemaakt van pure minerale pigmenten. Zuiverder kan niet. Daarom is de kans nihil dat de producten de huid irriteren. Integendeel: deze producten hebben zelfs verzorgende en beschermende bestanddelen!

Zoals de Hi-Definition Hydrating Mineral Perfecting Powder, dit is een ware doorbraak op het gebied van high-definition make-up. ‘Een Multitasking’ product dat de huid verfrist en hydrateert doordat het vocht insluit. Dit ultrafijne en bijna onzichtbare poeder is speciaal ontwikkeld om rode vlekken en onregelmatigheden te bedekken, poriën te verkleinen, talg te absorberen en de huid prachtig te laten stralen, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Verkoelt de huid, werkt ontstekingsremmend en vermindert zichtbare roodheid. Tip: Dit is toverpoeder! De kaviaar onder de powders. Jouw cadeau voor een duurzamere huid.

Youngblood Hi-Definition Hydrating Mineral Perfecting Powder€ 61,00

Direct bestellen

 

Niet meer met een glimmend hoofd de middagvergadering in?
Vind jij het ook vervelend als je huid in de loop van de dag gaat glimmen? Gebruik dan het Mineral Rice Setting Powder van Youngblood. Dit is een 100% talkvrij, transparant poeder, met een unieke samenstelling van mineralen en gemalen rijst, waardoor het product meerdere goede eigenschappen kent. Te gebruiken als primer vóór het aanbrengen van de foundation, zodat deze wordt gebonden en beter hecht. De oliën op de huid worden geabsorbeerd en de poriën worden verkleind. Bovendien te gebruiken als fixatie en camouflage over de make-up heen. Dit poeder voorkomt overmatige glans en geeft een perfect mat resultaat. Het beste wapen tegen een glimmende huid voor duurzame matheid.

Als losse en compact poeder in 3 tinten verkrijgbaar.

Youngblood Mineral Rice Setting Powder € 36,50

Direct bestellen