FREE YOUR BODY, SOUL EN AND SKIN!

Geniet u ook zo van de langere dagen, de zwoele avonden en de gezellige buitenactiviteiten? Heerlijk ontspannen op het water, in de tuin of op de fiets! Dit alles geeft u een positief en fit gevoel.

Gun uzelf, uw huid en uw lichaam dé persoonlijke aandacht die u verdient, de specialistes van instituut Périne staan graag voor u klaar!

HAPPY FEVER!

Prijs € 250,00
Geldig tot 25 juli 2017

Door intensieve treatments HAPPY FEVER! in de salon, wordt uw huidconditie verbeterd, verstevigd en ervaart u direct hétanti-ageing effect! In combinatie met de verzorging die u zelf thuis doet, is het mogelijk om na een maand al zichtbaar verbetering te zien!

U ontvangt bijpassende adviezen, voedingssupplementen en een verzorgingsproduct. Zo krijgt u weer die frisse teint, verfijnde poriën en een gladdere en stralende huid!

 

N`JOY THE HAPPY FEVER; BOOST – LIFT – STRAAL – GENIET

In 3 maanden naar een perfecte huid! Een jonger uitziende huid, zonder cosmetische ingreep. Geef uw gezicht en uw lichaam een 3 maanden durend compleet verwenprogramma cadeau!

Dit ultieme verwenprogramma bestaat onder andere uit:

–          11 behandelingen voor gezicht én lichaam, een perfecte combinatie van genieten en resultaat. De huidfuncties worden geactiveerd, verstevigd en verstrakt, vermoeide spieren en geest ontspannen.
–          maar liefst 12 verzorgingsproducten, de juiste verzorging begint immers thuis met de aangepaste producten voor dag en nacht
–          Nutriceuticals om uw huid de bouwstenen te bieden voor de beste resultaten
–          een persoonlijk leefstijladvies

Prijs: € 2500,- *
* Het bedrag kan in delen betaald worden. Informeer naar de mogelijkheden.

BIJ AANKOOP VAN DIT BIJZONDERE ARRANGEMENT, ONTVANGT U DAARNAAST GRATIS VOOR MAAR LIEFST € 250,- AAN PRODUCTEN NAAR KEUZE! DENK HIERBIJ AAN ONTSPANNEN LICHAAMSPRODUCTEN, HUIDVERBETERENDE CRÈMES, PEELINGS EN MASKERS EN NATUURLIJKE, VERZORGENDE MINERALEN MAKE-UP.