HydroPeptide®: Revolutionaire Anti-Aging huidverzorging, op basis van een zeer hoge dosis aan eiwitten, groeifactoren en botanische stamcellen. HydroPeptide is marktleider van peptides in Anti-ageing huidverzorging, omdat ze meer dan 60 verschillende peptiden op klinische niveaus aan hun producten toevoegen, plus een verscheidenheid aan vitale en voedende elementen. Dit alles zorgt voor bijzondere behandelingen en producten om de huid zichtbaar te verjongen.

Peptiden

Peptiden zijn celboodschappers. Het zijn heel kleine moleculen die de huid goed kan opnemen. De peptiden geven de huid signalen om de hydratatie te verbeteren en bouwstoffen aan te maken die de huid verstevigen. Zo verminderen lijntjes en rimpels zienderogen. De huid krijgt haar natuurlijke gloed terug en ziet er jaren jonger uit. HydroPeptide® gebruikt meer dan 60 verschillende soorten peptiden in combinatie met groeifactoren, stamcellen, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Deze slimme mix van peptiden in hoge concentraties zorgt voor geweldige resultaten. Daarom staat HydroPeptide® in de top 5 van beste anti-aging merken. Dit exclusieve merk wordt alleen in professionele instituten verkocht. Elke HydroPeptide® huidverzorging in het instituut bestrijdt tekenen van veroudering en is daarnaast aangepast aan de specifieke eisen van de huid, zoals puistjes, pigmentvlekken of overgevoeligheid.

Behandelingen

HydroPeptide past de behandelingen geheel aan, aan de wensen van jouw huid. In overleg met jouw specialist wordt besproken welke behandeling het meest geschikt is en worden – al dan niet in combinatie met apparatuur- behandelingen gegeven in onze ‘Périne Skin Intensive’ salons.
Prijs: vanaf € 98,50

Bestel de producten van HydroPeptide online

Kom je regelmatig bij Instituut Périne? Bestel dan de mooie huidverzorgingsproducten van HydroPeptide snel en gemakkelijk via onze website! Klik hier voor het online bestelformulier en vul jouw te bestellen producten in. Uitgebreid online shoppen? Maak dan gebruik van onze uitgebreide HydroPeptide webshop die hieronder vermeld staat.

Bestel nu

Hydropeptide webshop; lekker uitgebreid, wel zo makkelijk

Nog nooit bij instituut Périne geweest, of wil je als HydroPeptide gebruikster even rustig online winkelen, alle informatie lezen over de HydroPeptide producten en dan jouw juiste keuze maken? Dat kan via onze uitgebreide HydroPeptide webshop. Altijd de nieuwste producten, aanbiedingen, snel en veilig geregeld.

Ga naar de webshop