Genietend van de laatste zonnige dagen zijn we in de salon al druk bezig om de activiteiten voor de komende herfst voor te bereiden. Zo hebben we in oktober eindelijk weer een Périne event, dit keer gecombineerd met onze online Beauty Show die dan ook live mee te maken is.

Op zoek naar …
Het geeft mij altijd heel veel  energie om nieuwe activiteiten te bedenken en uit te werken. Op dit moment staat de salon in het teken van; Design by nature; healthy skin. Met een ‘groene’ uitstraling en producten en behandelingen die aansluiten bij een natuurlijke en gezonde huid, is de salon weer helemaal klaar voor de herfstperiode. Naast de salon wordt natuurlijk ook de Skin Concept Store hierop aangepast. Recent ben ik dan ook op pad geweest om de mooiste bijpassende beauty en lifestyle wannaheves in te kopen die het gevoel van Design by nature ondersteunen. Een heerlijk begin van de herfst die deze week officieel is begonnen.

Natuurlijk
Regelmatig vertel ik in mijn column over de verzorging van het gezicht, maar uiteraard is de juiste lichaamsverzorging net zo belangrijk. Ondanks dat de huid ons grootste orgaan is, wordt de huid van het lichaam vaak ‘vergeten” en dat is natuurlijk jammer. Een goede verzorging is niet alleen goed voor de huid, maar zorgt er ook voor dat je letterlijk beter in je vel zit. Naast verzorging, kan een lichaamsmassage ook veel betekenen. Er zijn heel veel soorten, maar i.v.m. ons thema; Design by nature, wil ik kort iets over een massage die met natuurlijke stenen wordt gegeven; lava stone massage.

Lava stone massage
De Lava Stone Massage , ook wel Hot Stone Massage genoemd, is een massagevorm waarbij gebruik wordt gemaakt van warme tot zeer warme stenen. Hot Stone Massage is al eeuwen oud en wordt in diverse delen van de wereld toegepast. In vroegere tijden door de Romeinen en de Grieken, maar ook bij de Indianen, Japanners en Chinezen. Iedere bevolkingsgroep had zo zijn eigen toepassingen en tradities. Maar altijd zoekt de masseur zijn eigen stenen uit, die uiteraard uit de natuur afkomstig zijn.

Hot Stone Massage is zeer ontspannend, maar bovenal heeft Hot Stone Massage een heilzame werking. Hot Stone Massage kan onder meer worden toegepast om de werking van het lymfestelstel te verbeteren, de energiehuishouding van het lichaam te versterken en het zelfherstellend vermogen te ondersteunen. De warmte van de stenen dringt diep door in het lichaam en is daarom een weldaad voor mensen met spier- en gewrichtsklachten, kan het de pijn bij fibromyalgie verminderen.

Wij hebben zin in de herfst, waarbij natuurlijke gezondheid bij ons extra in de picture staat. Zorg goed voor jezelf en elkaar

Périne