Op 3 oktober a.s. organiseren wij weer ons Skin & Lifestyle event. Een jaarlijks terugkomend event dat ieder jaar een ander thema heeft. Dit jaar staat in het teken van huidverbetering. Niet alleen voor mensen die kennis willen maken met het instituut, is deze dag. Ook voor dames en heren die al bekend zijn, is veel te beleven. Zo zijn er de hele dag acties en maakt iedere bezoeker kans op verschillende prijzen w.o. een producten en gratis behandelingen. Tevens is er een Decléor specialist aanwezig om je handen en armen heerlijk te verwennen, de huidtherapeut vertelt je alles over de behandelmogelijkheden m.b.t. littekens, overbeharing, striae en pigmentvlekken en Top make-up artist Bas Hokke van Youngblood Mirale make-up is aanwezig voor een touch-up.  Voor slechts € 15,00 krijg je een persoonlijke uitleg en kun je in het half uur alles vragen wat je wilt weten over de mooiste make-up voor jou en jouw huid.

Daarnaast zoekt Instituut Périne voor dit evenement 40 vrouwen tussen de 30 en 60 jaar die hun huid willen verjongen en laten stralen. De aanmeldingen gaan via de website.  Nadat je een keuze hebt gemaakt qua huidwens, merk en/of behandeling, schrijf je jezelf in door hier te klikken.

Kortom, stap op 3 oktober in de wereld van huidverbetering! Geniet van een hapje en drankje en laat je adviseren over de mogelijkheden. U bent tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom op Genieweg 8 te Mijdrecht.