In navolging op afgelopen jaar organiseren wij ook deze maand een speciale avond over voeding met betrekking tot de huid.Samen met  Mart Gillis, chef-kok en eigenaar van License To Live & De Culinaire Huiskamer Vinkeveen en Petra Taal van Petra’s Praktijk uit Mijdrecht organiseren wij een op donderdagavond 3 maart van 19.00 tot +-/ 20.45 uur een inspiratieavond over voeding met betrekking tot de huid; Back to Beauty. Ik zal deze avond toelichting geven over voeding van binnenuit; de Nutriceuticals en over voeding van de huid van buitenaf. Is dat mogelijk en zo ja, hoe dan?

Petra Taal, is gespecialiseerd in gezonde voeding en beweging vanuit een holistische visie. Gezonde voeding kan ervoor zorgen dat je weer gaat bruisen van energie. Dat je lekker in je vel zit. Maar wat is ‘Gezonde Voeding?’. En op welke manier kan je met gezonde voeding invloed uitoefenen op hoe jij je voelt? Op deze avond vertelt zij onder andere over; gezonde voeding en energie, wat is gezonde voeding, geeft zij voorbeelden van wat ongezonde voeding kan veroorzaken gericht op de darm en dan m.n. de huidproblemen en hoe je dit aan kunt pakken. Gezonde voeding, afgestemd op jou, geeft je lichaam wat het nodig heeft. Hierdoor heb je minder of zelfs geen last meer van darmproblemen zoals opgeblazen gevoel, maar ook bij acné, eczeem, haaruitval of afbrekende nagels draagt het eten van gezonde voeding een heel stuk bij aan de verbetering ervan.

Puur & Eerlijk
Puur, eerlijk en terug naar de basis, is hetgeen waar Mart Gillis chef-kok en eigenaar van License To Live & De Culinaire Huiskamer Vinkeveen voor staat. License To Live brengt het restaurant bij u thuis en verzorgt ieder event op locatie. De Culinaire Huiskamer te Vinkeveen is een culinaire studio voor groepen. Hier worden workshops, proeverijen en thema avonden gegeven, op het gebied van de biologische, Italiaanse, Franse, Japanse en moleculaire keuken. Mart Gillis hamert op de Puurheid en Basis van het presenteren en bereiden van “food”.

Mart Gilles is deze avond uw gastheer. In de sfeervolle entourage van zijn bedrijf, vertelt hij, tussen de presentaties van Petra en mij door, op zijn eigen luchtige manier hoe de tips kunnen worden toegepast in de eigen keuken en laat hij enkele heerlijke gerechtjes proeven. Puur, eerlijk en back to base, is hetgeen waar Mart voor staat. De juiste verhoudingen, daar draait het mede om. Hij gaat tijdens deze avond dan ook dieper in op bereidingen, de vergeten groenten en wat de juiste verhoudingen en hoeveelheden zijn. Het leuke is dat hij ook gerechtjes laat proeven.

Back to basic
Périne, zal u korte informatie geven over voeding en supplementen in relatie tot de huid. Omdat schoonheid deels van binnenuit komt, wordt er gekeken naar het belang van gezond eten. Mart Gillis gaat samen met u weer terug naar de basis, maar wat was dat ook alweer? Door de dagelijkse drukte is men gemakkelijk en lui geworden als het gaat om koken. Veel mensen lijken afhankelijk te zijn van het aanbod in de supermarkten en letten te weinig op echte verse producten. Gelukkig zie je dat er een grote verschuiving gaande is op het gebied van productontwikkeling, waarbij producenten steeds meer de aandacht leggen op biologische superfoods. Eigenlijk zoals men vroeger leefden en van het land aten.

Beauty & good food, donderdagavond 28 januari

Maak kennis met de relatie van voeding en huid en kom naar de inspiratie kennismakingsavond Beauty & good food op donderdag 3 maart van 19.00 uur en 20.45 uur.
Bestel tijdig uw toegangskaarten à € 15,00 via info@perineclone.nbsals.nl of in het huidadviescentrum van Instituut Périne. (dagelijks geopend van 9.00 – 12.00 uur en zaterdag van 9.00 – 16.00 uur).

NOTE: IN VERBAND MET HET BEREIDEN VAN DE GERECHTEN, WORDT DE AVOND GEGEVEN BIJ :
License To Live, Herenweg 101-A Vinkeveen.