Instituut Périne en License To Live & De Culinaire Huiskamer Vinkeveen hadden op 16 oktober j.l. hun handen in één geslagen voor een verrassende inspiratie kennismakingsavond:Beauty and good food georganisserd bij License To Live, Herenweg 101-A Vinkeveen. Wegens groot succes, wordt deze inspiratieavond op dinsdag 18 november nogmaals gegeven.

Puur & Eerlijk
Puur, eerlijk en terug naar de basis, is hetgeen waar Mart Gillis chef-kok en eigenaar van License To Live & De Culinaire Huiskamer Vinkeveen voor staat. License To Live brengt het restaurant bij u thuis en verzorgt ieder event op locatie. De Culinaire Huiskamer te Vinkeveen is een culinaire studio voor groepen. Hier worden workshops, proeverijen en thema avonden gegeven, op het gebied van de biologische, Italiaanse, Franse, Japanse en moleculaire keuken. Mart Gillis hamert op de Puurheid en Basis van het presenteren en bereiden van “food”.

Back to basic
Périne, zal u korte informatie geven over voeding en supplementen in relatie tot de huid. Omdat schoonheid deels van binnenuit komt, wordt er gekeken naar het belang van gezond eten. Mart Gillis gaat samen met u weer terug naar de basis, maar wat was dat ook alweer? Door de dagelijkse drukte is men gemakkelijk en lui geworden als het gaat om koken. Veel mensen lijken afhankelijk te zijn van het aanbod in de supermarkten en letten te weinig op echte verse producten. Gelukkig zie je dat er een grote verschuiving gaande is op het gebied van productontwikkeling, waarbij producenten steeds meer de aandacht leggen op biologische superfoods. Eigenlijk zoals men vroeger leefden en van het land aten.

Puur & Smaakvol
Tijdens deze bijzondere avond kijken we waarvoor eten ook alweer bedoeld is en gaan we dieper in op bereidingen en vergeten groenten. Ervaar hoe je zo puur mogelijk gerechten kunt bereiden, zonder smaakverlies en toevoegingen uit een pakje. Heerlijk en gezonde smoothies, helemaal zelfgemaakt, in plaats van kant-en-klaar uit een flesje. Wat zijn de verhoudingen op ons bord en wat is de juiste hoeveelheid om te eten? Proef zelf hoe puur en smaakvol eten kan zijn!
Mart Gillis en Instituut Périne nodigen u van harte uit en hopen hiermee een inspiratiebron te kunnen zijn voor u!

Beauty & good food, wegens groot succes ook op 18 november!
Maak kennis met de relatie van voeding en huid en kom naar de inspiratie kennismakingsavond Puur & Eerlijk op dinsdag 18 november tussen 19.00 uur en 20.30 uur.
Bestel tijdig uw toegangskaarten à € 15,00 via info@perineclone.nbsals.nl of in het huidadviescentrum van Instituut Périne. (dagelijks geopend van 9.00 – 12.00 uur en zaterdag van 9.00 – 16.00 uur).

NOTE: IN VERBAND MET HET BEREIDEN VAN DE GERECHTEN, WORDT DE AVOND GEGEVEN BIJ : License To Live, Herenweg 101-A Vinkeveen.