Wat een gezelligheid in deze rare tijd, geweldig en een leuke humor tot even een momentje voor mezelf en aandacht en tips voor mijn huid. Zomaar wat mooie reacties die Périne en Nathalie horen na afloop van hun Online Beauty Shows. Périne Zoom(t) in op Beauty met Online Beauty Show is tijdens de lockdown, iedere woensdagavond om 19.30 uur. In deze Online Beauty Show! bespreken huidspecialistes Périne en Nathalie – op de hun bekende luchtige wijze – veelgehoorde huidproblemen, huidverzorgingsproducten en de mooiste bijbehorende Beauty & Lifestyle Wannahaves en laten direct zien hoe je dat het beste aan kunt pakken.

Online Beauty Show Périne. Klik hier en laat je verrassen

PÉRINE ZOOMT IN OP LIEFDE MET DE BEAUTY SHOW OP 10 FEBRUARI

In de maand van de liefde 💓 gaan we er op 10 Februari een extra liefdevolle show van maken. staat namelijk helemaal in het teken van… DE LIEFDE.
De liefde voor jezelf! Jij bent een mooi mens en je verdient het om goed voor jezelf te zorgen. Met goede voeding, voldoende beweging en veel ontspanningsmomentjes met fijne producten. In deze Beauty-Show tonen wij graag onze liefde voor jou en laten wij je zien hoe je heel eenvoudig met meer plezier en aandacht voor jouw huid en dus jezelf kunt zorgen. Wat is er fijner om jezelf te verwennen met een fijne peeling en een heerlijk masker, je ziet er daarna meteen weer stralend uit. Nu we meer binnen zitten heb je wellicht ook meer tijd om dit huidverzorgingsritueel met je een van je huisgenoten te doen. Ook daar geven we tips over.

PÉRINE ZOOM(T) in op Beauty met Online Beauty-show; Woensdagavond om 19.30 uur

Kijk je live mee?
Leuk! Dan heb je niet alleen een gezellige 45 minuten, directe info en de kans om live vragen te stellen, maar kun je ook profiteren van extra acties die we speciaal voor deze avond hebben.

Schakel dus live in op onze volgende Beauty-Show op woensdag 10 februari om 19.30 uur. Meld je aan via onderstaande mogelijkheden, dan zorgen wij dat je op tijd je linkje ontvangt.
Nog niet eerder met ZOOM gewerkt? Geen nood! Contact ons en we helpen je met alle liefde.

Aanmelden kan op de volgende manieren:

Telefoon: 0297-273121
Whatsapp: 06-82704328
E-mail: info@perineclone.nbsals.nl

Geen tijd om te kijken?
Via de mail en op Social media wordt je automatisch op de hoogte gebracht en kun je wel profiteren van kortingen op de speciaal geselecteerde producten.

We verheugen ons erop je weer te zien!