HET WELDADIGE EFFECT VAN MASSAGE
Heb jij al eens het genoegen gehad om een lichaamsmassage of -behandeling bij ons te ervaren? Onder de professionele handen van onze bodyspecialiste voel je direct de spanning uit je lijf glijden. Verkrampte nek-en schouderspieren worden weer soepel en hoofdpijn verdwijnt. Je hoofd voelt lichter en je huid zacht en aaibaar. Na de behandeling wandel je als herboren weer naar buiten, alsof je een minivakantie hebt gehad.

Juist in deze tijd, waarin we elkaar toch minder aanraken, is de waarde van zo’n lichaamsmassage of -behandeling voor je algehele gezondheid enorm groot. Zeker als iemand ook nog eens alleen woont. Het maakt namelijk stofjes aan die je weerbaarder maken, zowel fysiek als emotioneel.
Met de Body Experience Tour bieden we je een hele mooie actie om zelf te ontdekken welke massage of behandeling jij het fijnst vindt,

Wil je weten welke lichaamsbehandelingen en -massages wij nog meer geven? Klik dan hier voor een overzicht én meer informatie.

Body Experience bij Périne

WINTERACTIE: BODY EXPERIENCE TOUR
Met deze ‘tour’ neemt onze body-specialiste je in drie behandelmomenten mee langs een greep uit onze bodybehandelingen en massages. Ervaar de weldaad van onze lichaamsbehandelingen in onze speciale bodyruimte. Deze is voorzien van een verwarmde vloer en behandelstoel, persoonlijke en aangepaste muziek en rustgevende verlichting.

Tijdens de BODY EXERIENCE TOUR kom je eerst met een zachte huid totaal tot rust tijdens de Shia-behandeling. Dan ‘reis’ je verder naar de tijd van de Grieken en Romeinen voor een Lava-Stone Massage: optimale weldaad voor je lichaam en je geest. Tot slot ‘vertoef’ je tijdens de derde behandeling in Thailand voor de originele Shabaaydi® -massage: de laatste spanning vloeit uit je vermoeide spieren: je begint weer fit en energiek aan een nieuw jaar.

De Body Experience Tour bevat drie behandelingen die op 3 verschillende momenten worden afgenomen, vóór 1 maart 2022.
De totale waarde van deze tour is € 257,50. Nu tijdelijk voor maar € 199,00. Dus grijp je kans!