Het Coronavirus geeft ook naar ons toe vragen omtrent behandelingen. Gelukkig is er vanuit onze kant geen reden om geen behandelingen te geven, waardoor Périne en Perine Skin Store  geopend blijft zolang het kan.

Maatregelen
Uiteraard gaat de gezondheid boven alles en daarom volgen wij de adviezen van onze brancheorganisatie ANBOS en het RIVM strikt op. Onze strikte hygiëne protocol hebben wij extra aangescherpt met (voorzorgs)maatregelen. Er zal alleen een fit ‘Périne’ team aanwezig zijn om je te ontvangen en te behandelen. Bij ontvangst zullen de specialistes je geen hand geven, maar krijg je een desinfecterende handzeep die wij vervolgens met heerlijke verwarmde doekjes weer verwijderen. Het inmasseren met de verzorgende handcrème van Decléor maakt het een klein verwenmomentje.
Tijdens alle behandelingen zullen de specialistes een mondkapje dragen. Door de desinfecterende zeep, wegwerphanddoekjes en extra tussentijdse schoonmaak van o.a. alle deurkrukken enz. willen wij natuurlijk bijdragen aan het minimaliseren van de Coronavirus verspreiding.

Aan jou willen we graag vragen om je afspraak te verzetten als je hoest, keelpijn en koorts hebt of grieperig bent. Uiteraard ook als je op reis bent geweest in een risicogebied of met iemand in aanraking bent geweest die besmet is. Tevens willen wij u vragen om per pin te betalen.

Huidverzorgingsproducten
In onze Skin Concept Store zijn voldoende huidverzorgingsproducten voorradig zodat je ook thuis je huid optimaal kunt blijven verzorgen. Ben je ziek of niet in de gelegenheid om te komen, dan kun je jouw bestelling 24/7 doorgeven per telefoon (0297)273121 en/of mail info@perineclone.nbsals.nl. Wij zorgen er dan voor dat u deze z.s.m bezorgt krijgt.
Zorg goed voor jezelf en elkaar! Hopelijk zien we je snel weer in ons instituut.

TIP! Uit chinees onderzoek blijkt dat dagelijks gebruik van een goede dosis vit C uw weerstand zeer sterk verhoogd!
Deze hebben wij nu nog voldoende op voorraad in onze Skin Concept Store