Ook heel interessant als je (nog) niet (meer) in de overgang bent!

Zodra de klok is verzet beginnen wij op 27 oktober aan de Week van de Overgang. De overgang naar ander weer, de overgang van buiten naar binnen én natuurlijk de hormonale overgang. Dinsdag 27 t/m zaterdag 31 oktober staat bij ons in het teken van al die vormen van Overgang. En zoals je weet zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden, zodat je er ook nu weer vanuit kunt gaan dat al onze activiteiten volledig Coronaproof zijn en dat alle hygiënemaatregelen in acht worden genomen. Jouw gezondheid en veiligheid staan voorop! Zo hebben we er bijvoorbeeld voor gekozen om onze inspiratiesessies gewoon lekker bij jou thuis op het scherm te laten plaatsvinden. Maar ook alle andere activiteiten in deze speciale week zijn zo georganiseerd dat we onze strenge hygiëne-maatregelen kunnen. Lees dus snel hieronder verder voor het volledige programma.

INSPIRATIESESSIES OVERGANG : LIVE WEBINARS

DINSDAGAVOND 27 OKTOBER

Note; kun je niet live kijken? Geen probleem. Je kunt het later terugkijken. Ook hiervoor dien je jezelf wel aan te melden. 

Nachtzweten, droge huid, prikkelbaar, onverklaarbare klachten, verslappende huid: zomaar een paar symptomen waar je als vrouw vanaf een jaar of 40 mee te maken kunt krijgen. De voorbode van de overgang. De overgang zelf is hét moment van je laatste menstruatie. Zowel in de jaren daarvoor, als in de jaren daarna kun je in meer of mindere mate te maken krijgen met allerhande klachten. In hoeverre je daar last van hebt is heel persoonlijk en vaak genetisch bepaald. In elk geval wordt het veroorzaakt door een afname van de vrouwelijke hormonen oestrogeen en progesteron. Onze 3 gastsprekers nemen je deze avond mee in hun kijk op het omgaan met deze klachten.

19.00 – 19.40 Natuurlijk beter
Mardge Pascaud/Product development personal Care and CEO Pascaud

Een gezonde ‘binnenkant’ levert vaak ook een mooiere en gezondere huid op. Wat voor effecten heeft de overgang op het lichaam en specifiek op de huid? De huid wordt droger, er ontstaan fijne lijnttjes en het lichaam wordt gevoelier voor botontkalking. De overgang zorgt ook voor een hogere stressgevoeligheid. Tijdens deze presentie vertelt Mardge over het positief effect dat  voeding kan hebben en waarom zijn nutriceuticals ofwel suppletie eveneens een belangrijke aanvulling is voor de lichaam cq huid.

19.50 – 20.30 Go Spotless
Annemarie van de Graaf/huidtherapeut en pigmentspecialist

Bruinige vlekjes op de huid worden vaak donkerder of talrijker in en rond de overgang. Er zijn verschillende soorten pigment, maar over het algemeen geldt: pigmentvlekken gaan niet vanzelf weg én ze zorgen ervoor dat je huid er ouder uitziet dan je wilt. Over het ontstaan van pigment, hoe je verergering voorkomt én hoe je jouw pigmentvlekken kunt vervagen, daarover komt pigmentspecialist Annemarie vertellen tijdens de tweede Inspiratiesessie Menopauze.

20.40 – 21.20 Happy Menopause
Jeannette Hessels/cosmetisch arts

Jeannette Hessels is cosmetisch arts en komt, net als wij, in haar praktijk veel vrouwen tegen die hinder ondervinden van de overgang op hun huid.  Inmiddels heeft zij zich in dit thema gespecialiseerd en helpt zij vrouwen hun hormonale balans in kaart te brengen en – indien gewenst – met hormoonsuppletie bij te sturen. Dit alles gebeurt uiteraard volgens internationale medische richtlijnen. Tijdens de derde Inspiratiesessie Menopauze vertelt dokter Jeannette over haar aanpak om het effect van de overgang op de huid te minimaliseren.

Verrassingspakket

De bijdrage* voor het bijwonen van een Webinar is € 7,50 en voor slechts € 10,00 volg je ze alle drie. Hiervoor ontvang je uiterlijk de dag zelf een verrassingspakket thuisbezorgd, waar jij extra aangenaam vanuit je luie stoel de Webinar(s) kunt volgen. Deze bijdrage kun je middels een Tikkie voldoen dat je gestuurd krijgt na inschrijving.

*Members van Périne kunnen zich kosteloos voor alle drie de sessies inschrijven én ontvangen eveneens het verrassingspakket.

 

CLEAN YOUR SKIN

WOENSDAG 28 OKTOBER

Je herkent het vast wel. Dat ene rode storende adertje of stipje op je huid, een klein fibroompje (steelwratje) in je hals of een lichte pigment verkleuring. Op woensdagmiddag 28 oktober hebben we onze agenda schoongeveegd om – op afspraak – alle rode adertjes, bloedblaasjes en fibroompjes weg te halen. De behandelingen zijn vanaf € 25,00.

ONLINE SKIN CHECK

WOENSDAG 28 OKTOBER

Waarschijnlijk heb je ook wel eens een korte vraag over jouw huid.
Zoals bijvoorbeeld; wat voor huidtype heb ik en wat is het beste advies voor mijn huid? Of weet je het niet helemaal zeker wat je met een bepaald vlekje of buitje aan moet of heb je andere vragen over jouw huid?

Sinds begin dit jaar hebben wij niet alleen de Magic Mirror in onze Skin Concept Store hangen, maar is het ook mogelijk om ONLINE een huidadvies te krijgen van een van onze huidspecialistes.
Lekker handig, op voldoende afstand en toch persoonlijk!

Online Skin Check door huidspecialist Périne

Deze middag brengen we deze service even extra onder de aandacht.
Dus heb je vragen. maak dan een ONLINE afspraak met Périne.
Neem contact met ons op en geef je gegevens aan ons door. Dan plannen wij de afspraak voor je in.
Klik op onderstaande button en scrol naar beneden. Vul het contactformulier in en wij nemen zsm contact met je op, bel, mail of app: 0297-273121 – info@perineclone.nbsals.nl06 – 8270 4328


FEEL BRANDNEW IN YOUR OWN HOME

DONDERDAG 29 OKTOBER 

Op donderdagochtend is The Skin Concept Store omgetoverd in juist die sfeer die je thuis wilt creëren om het extra behaaglijk te maken. Want een goed gevoel zorgt ook voor een mooiere uitstraling!
Plan het in je agenda om er even voor langs te komen, je ontvangt bij aankoop vanaf € 25,00  een leuke attentie van ons.
Donderdag 29 oktober van 9 tot 13.00 uur: W’LL SEE YOU THERE.

Feel Brandnew in your own home by Périne

NB: Neem je liever het zekere voor het onzekere en snuffel je liever even alleen rond? Dat kan ook! Op deze speciale dag kun je een afspraak maken om in de middag even in je eentje de nieuwste Beauty & LifeStyle Wannahaves te bewonderen en je aankopen uit te kiezen die jouw thuis nog gezelliger maken. Maak een afspraak: bel, mail of app: 0297-273121 – info@perineclone.nbsals.nl06 – 8270 4328

A NEW MAKE-UP LOOK FOR THE NEW YOU

VRIJDAG 30 OKTOBER

Tijdens de overgang verandert de huid en daardoor ook de look van je make-up. Wat eerst heel mooi stond, kan nu ineens niet meer het mooiste van jezelf naar voren brengen. Ook tijdens de overgang van seizoenen verandert je huid iets en is het mooi om je make-up aan te passen aan het seizoen van het jaar en de kleding die je op dat moment draagt.

Vrijdag de 30e zit onze huis-visagiste voor je klaar om je te begeleiden met de overgang naar een nieuwe make-up look. Leuk voor bij je nieuwe herfstoutfit bijvoorbeeld. Of wat dacht je misschien van een speciale online-look? De kosten van deze half uur durende make-up sessie is slechts € 15,00 en ontvang je zelfs gratis bij aankoop vanaf 75 euro aan Youngblood producten.Uiteraard zijn er ook leuke voordeel-setjes verkrijgbaar. Kom jij ook voor A NEW MAKE-UP LOOK FOR THE NEW YOU.

Omdat Périne specialist is in de natuurlijke manier van huidverbetering; hebben wij gekozen om alleen met zuivere make-up te werken. Dit zorgt niet alleen voor een mooie pure look met de juiste glow, maar ook dat je huid verzorgd wordt en niet belast (wat normale make-up wel doet). De minerale make-up van Youngblood is een cosmetica van natuurlijke, zuivere mineralen en pigmenten, zonder conserveringsmiddelen.

Klik op onderstaande button en scrol naar beneden. Vul het contactformulier in en wij nemen zsm contact met je op, bel, mail of app: 0297-273121 – info@perineclone.nbsals.nl06 – 8270 4328

 

PÉRINE’S TWISTED SATURDAY

ZATERDAG 31 OKTOBER 

Op zaterdag vieren we de overgang naar de laatste twee maanden van 2020! We knallen naar November met superleuke, kleurrijke acties, gewoon vanuit je eigen huis te bestellen! De hele dag kun je tussen 9 en 16.00 uur bellen, bestellen en een afspraak maken om je spulletjes op te halen: 0297-273121 / 06-82704328 of via de mail; info@perineclone.nbsals.nl

We kijken uit naar jouw komst

Stralende groet
Team Périne