We zijn blij dat we vanaf 11 mei weer mogen behandelen in onze salon. Uiteraard brengen we je graag op de hoogte hoe we alle maatregelen binnen ons bedrijf toepassen. Klik hier voor meer info

Een ZEN moment voor uzelf! Is december voor u ook zo’n overvolle maand, met allerlei leuke en gezellige activiteiten? Maar ook met een hoop geregel, terwijl de dagen een stuk korter lijken? Zodat u zich soms tijdens de feestdagen realiseert dat u eigenlijk veel te moe bent om nog gezellig te zijn?

Dat zou toch wel heel jammer zijn! Plan dus nu eerst even een DeZENber moment in voor uzelf! Daarmee voorkomt u dat u straks uitgeblust aan de kerstdis zit. Een must om in balans te blijven: 30 minuten even helemaal niets. Alleen uzelf.

Onze bodyspecialiste ontvangt u in haar aangename cabine op het voorverwarmde, comfortabele massagebed. Daar mengt ze eerst de bij u passende aromatische oliën. En terwijl u voelt dat uw ademhaling rustiger wordt masseert ze daarmee uw voeten, benen, buik en decollete. Ondertussen luistert u naar de muziek die u het prettigst vindt. En terwijl u nog even ligt bij te komen serveert zij u een heerlijk kopje Powerthee. U voelt zich uitgerust en verkwikt!

Perfect om even tussendoor te plannen of te koppelen aan uw gezichtsbehandeling*.
30 minuten  € 39,50
* Indien u deze behandeling voor of na uw gezichtsbehandeling wilt doen, raden wij u aan dit te reserveren.

Afspraak maken