Veel soorten massages zijn over het algemeen bij iedereen toepasbaar. Bij het geven van een massage aan mensen met kanker of die hiervan genezen zijn, kunnen andere factoren een rol spelen. Daarom is het belangrijk dat deze massage wordt gegeven door iemand die hier een specifieke opleiding voor heeft gevolgd. Onze masseuse Angeline is door de erkende opleiding van ‘Helder& Kadira’ voor deze vorm van massage opgeleid.

Omdat er door behandelingen en/of operaties een onbalans in het lichaam is ontstaan, zijn er als masseuse belangrijke aandachtspunten waarmee rekening gehouden moet worden. Deze aandachtspunten zijn tijdens de opleiding uitvoerig besproken en toegepast tijdens een stage op de afdeling oncologie in UMC- ziekenhuis.

De massage is gericht op ontspanning en bewustwording van het lichaam. Nadien wordt minder pijn ervaren, een betere nachtrust en een fitter gevoel.

Wilt u weten wat onze specialiste persoonlijk voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Wilt u vervolgens een massage, dan verzoeken wij u thuis een vragenlijst in te vullen en te retourneren, zodat onze specialiste rekening kan houden met eventuele factoren die een rol kunnen spelen.

De datum van de lezing wordt eerdaags bekend gemaakt. Houdt de website in de gaten!  

De lezing is gratis bij te wonen, echter is vooraf aanmelden wel geweest. U kunt dit doen door te klikken op deze link:
Ja, ik kom naar de informatie avond over; Massage bij kanker. De inloop is vanaf 18.45 uur en het programma begint om 19.00 uur tot 20
.30 uur.