FITTER LICHAAM, MEER ENERGIE, EEN STRALENDE HUID EN/OF KOM IN SUMMER SHAPE

Wil jij ook een vitaal lichaam, meer energie, een mooie huid en/of wellicht een paar kilo’s verliezen? Doe dan mee aan de 30 dagen reset programma.

Een mooie huid komt van binnenuit, iets wat wij in onze salon al jaren uitdragen. Met de wetenschappelijk gevalideerde en natuurlijke Healthy Lifestyle producten zien we dit meer dan ooit bevestigd. Deze producten dragen allemaal bij aan een gezond lichaam en daardoor ook aan een gezonde huid. En dat zie je! Daarnaast voel je je energieker dan ooit. Je voelt je weer fijn(er) in jouw lichaam, kunt weer beter slapen en zelf de opvliegers kunnen verdwijnen.

Périne was onlangs uitgenodigd om naar Florida en de Bahama’s te komen. Daar heeft ze, samen met nog een aantal andere grote namen uit de nationale en internationale voedings-, sport-, farmacie- en beautywereld alle succesverhalen kunnen delen. Deze 30-dagen challenge met het reset programma, was er daar één van.

STAP IN DE WERELD VAN FIT, VITAAL EN ENERGIEK STRALEND EN DOE MEE!

30-DAGEN RESET CHALLENGE PROGRAMMA

In 30 dagen maak je kennis met heerlijke producten en werk je samen naar een fit lichaam en gezonde huid van binnenuit. Je kunt erdoor afvallen, aankomen of op je gewicht blijven. Ieder heeft haar of zijn eigen doel. Het gaat er dus niet om wie dit het beste doet.

Het is niet ingewikkeld, je kunt in de avond gewoon eten en kunt dit doen zolang als je wilt. En… geloof ons, je gaat je zo fijn voelen, dat je na de 30 dagen graag verder gaat. Het is geen afval, maar een Healthy Lifestyle programma en is goed voor de balans van je darmen, hormonen en geest.

Tijdens deze 30-dagen:

  • Ontvang je een kort filmpje met uitleg over de producten en een quick start
  • Ontvang je een digitaal voedingsboek met tips en tricks
  • Geeft personal trainer Rachel een inspiratiesessie over bewegen

De 30-dagen challenge gaat op 27 mei* van start. Voor die tijd organiseren we twee Health & Tasting party’s:

Woensdagavond 15 mei 19.30 – 21.00 uur
Zaterdagochtend 18 mei 10.30 – 12.00 uur

Op deze party’s leggen we je precies uit wat je kunt verwachten, kun je jouw vragen stellen en natuurlijk alvast wat proeven. Dus meld je aan voor één van beide tastingparty’s. Stuur ons een bericht via e-mail (info@perine.nl) of via Whatsapp (06-82704328). We nemen dan contact met je op zodat we alles met je door kunnen nemen. Ken je iemand of meerdere mensen die ook een fitter lichaam, meer energie en een mooiere huid willen? Neem deze dan gerust mee!

WIN EEN HEALTHY LIFESTYLE PAKKET T.W.V. € 150,00

Deel jouw reset ervaring binnen 5 dagen na afloop van de challenge met ons en maak kans op een Healthy Lifestyle pakket met een waarde van maar liefst 150 euro.

*Ook als je niet precies op 27 mei kunt starten zijn er mogelijkheden voor jou om aan deze challenge mee te doen. Mail of app ons of vraag het jouw Périne-specialiste.

Nieuwsgierig naar de reizen van Périne?

Zij heeft er uitgebreid verslag van gedaan op onze socials, Facebook en Instagram. Leuk om terug te lezen!