Profiteer van onze spectaculaire aanbieding ivm ons 25 jarig bestaan.

DOORBRAAK TEGEN CELLULITE

Verslapte huid, striae en ook ontsierende putjes, meestal op bovenbenen, buik of billen komen weer in beeld zodra het zonnig weer wordt. Hoewel de zomer nog even op zich laat wachten wordt er bij Instituut Périne nu al veel aandacht besteedt aan dezehuidproblemen. Er is namelijk een behandelmethode die inmiddels bewezen effectief is om deze verslapping en putjes aan te pakken. Om er van de zomer plezier van te hebben is het wel zaak om nu te beginnen.

WAT IS CELLULITE?

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, komt bij 90 % van de volwassen vrouwen voor, meestal op billen, bovenbenen en onderbuik. Cellulite heeft niet per definitie met overgewicht te maken, wel met een slechte doorbloeding.

4 FASES

Cellulite komt in 4 verschillende fases voor:

Fase 1: Bij staan of liggen, zijn er geen bobbeltjes of putjes zichtbaar.

Fase 2: Bij het naar elkaar toe drukken van de huid, ziet u een duidelijke structuur van een ‘sinaasappelschil’ ontstaan.

Fase 3: Bij staan zijn er bobbeltjes en putjes zichtbaar, bij liggen zijn ze verdwenen.

Fase 4: In deze fase zijn er bobbeltjes en putjes te zien bij zowel staan als liggen.

DE BEHANDELING

In de doeltreffende aanpak van cellulite is een verbetering van de doorbloeding een eerste stap en moeten de afvalstoffen uit het weefsel gedraineerd worden. Dit gebeurt d.m.v. lymfedrainage en bindweefselmassage. Vervolgens wordt er met Radio Frequentie gewerkt. Dit zorgt ervoor dat er meer collageen en elastine worden aangemaakt, zodat het bindweefsel weer stevig en compact wordt. Dit wordt gecombineerd met rood licht (LED PhotoDynamics) en Myo  Regenesis. Hierdoor worden huid en spieren verstrakt wat een zichtbare verbetering geeft van de huidstructuur. Er zijn gemiddeld 6 à 8 behandelingen nodig om de cellulite 1 à 2 fasen terug te brengen. Daarom wordt aangeraden er nu mee te starten zodat de huid voor de zomer bikiniproof is.

SPECTACULAIRE AANBIEDING

Om ons 25 jarig te vieren hebben wij een spectaculaire aanbieding voor behandeling van cellulite, striae of huidverslapping: bij de kuur van 6 a 8 behandeling ontvangt u de 6e behandeling a € 195,00 van ons cadeau! 5 + 1 GRATIS!

Reserveren