Gezellig, sfeervol en aantrekkelijk shoppen onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Dat kan tijdens onze Dwaze Dobbeldagen! Op vrijdagavond 1 december en zaterdag 2 december ligt onze skin-store extra vol met aantrekkelijke en feestelijke verzorgingspakketten voor mooie prijzen. Om hebberig van te worden….

DOBBEL KORTING TOT WEL 18%

Naast de vele actiesets kunt u ook profiteren van de speciale Dwaze Dobbelactie. Op het normale assortiment bepaalt het geluk de hoogte van uw korting met maar liefst 3 dobbelstenen. Uw korting kan dus oplopen tot wel 18%*! En wilt Sint of de kerstman iets persoonlijks voor u uit komen zoeken? Ook dat is uiteraard mogelijk. Uw speciale huidwensen zijn bij ons bekend. Uiteraard worden deze feestelijk voor u ingepakt!

WEINIG TIJD OM LANGS TE KOMEN?

Mail dan tijdig uw bestelling aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat deze op tijd voor u klaarstaat.

Direct bestellen

 

BEAUTIFUL PICTURES

Op zaterdag 2 december is topfotograaf Rob van de Vlierd in The House. In zijn Profile Pop-Up studio maakt hij deze dag speciale profielfoto’s. Wat dacht u van een professionele profielfoto voor uw (zakelijke) LinkedIn, CV of om te gebruiken op uw persoonlijk kerstboodschap? Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar, dus lees snel meer en reserveer snel via deze link.

Afspraak maken

GRATIS FEESTELIJKE TOUCH-UP EN TIPS

Onze YoungBlood make-up specialiste staat deze dagen voor u klaar om u te helpen met een feestelijke make-up touch-up. Zo weet u precies hoe u er op uw best uitziet tijdens de feestdagen.

WOW YOUR LASHES & BROWS

Uw wimpers en wenkbrauwen mogen gezien worden! Bij een feestelijke look horen natuurlijk onweerstaanbare wimpers en wenkbrauwen. Op vrijdagavond 1 december en zaterdag 2 december kunt u extra voordelig voor deze behandelingen komen.

Meer informatie

*Deze korting is alleen geldig op het normale assortiment exclusief speciale actiepakketten en overige aanbiedingen.