In jouw thuisstrijd tegen de zwaartekracht (en dus de vorming van lijntjes en rimpeltjes) kun je alle hulp gebruiken! Slapen op een speciaal kussensloop voorkomt het uitdrogen van je huid tijdens de nacht en het vormen van huidplooien in je slaap. Om te voorkomen dat er tijdens de nacht van die verticale lijntjes op je decolleté ontstaan draag je ’s nachts een nacht BH. Zo word je elke ochtend met een uitgestreken gezicht wakker!

Om te voorkomen dat er tijdens de nacht van die verticale lijntjes op je decolleté ontstaan draag je ’s nachts een nacht BH. En dat is veel comfortabeler dat het klinkt! Zeker als jouw borsten wat zwaarder zijn én je mede daardoor ook meer kans hebt op vorming van die lijntjes geeft het ’s nachts tijdens het draaien in de slaap een prettig comfort. De nachtbh is overigens gemaakt van niet schurende materialen die zacht zijn voor de huid.

Om slaaprimpels in het gezicht te voorkomen helpt het om te slapen op een satijnen kussensloop. Dit voorkomt ook het afbreken en splijten van je haren.
Vaak wordt gedacht dat satijn een stof op zich is. Dit zegt echter alleen iets over de weving van het materiaal en de meeste kussenslopen van satijn zijn dan ook gemaakt van een synthetische stof (polyester). De kussenslopen van Pillow Secrets zijn bieden een natuurlijk alternatief, waar zij uniek mee zijn! Slapen op een kussensloop van een 100% natuurlijke vezel (viscose) is een absolute weldaad voor de nacht. Deze prachtige glanzende stof voelt zo zacht als zijde en heeft daarnaast een absorberend vermogen. Het ademende effect zal jouw nachtrust alleen nog maar meer bevorderen terwijl je ochtend na ochtend profijt hebt van de positieve effecten die satijn heeft op je haar en huid!

La decolleta nachtbh – € 54,95

La decollette kussensloop – € 24,95

(PRE)SALE MOEDERDAGACTIE: BIJ AANKOOP VAN EEN La Decollete nachtbh én een Pillow Secrets kussensloop een fles Pillow Perfume met natuurlijke lavendel en Eucalyptus t.w.v. € 24,95 CADEAU*